Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Nyíregyházán

Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Nyíregyházán
Maszkos férfi rabolt ki egy takarékszövetkezetet szerda délelőtt Nyíregyházán. A pisztolyos támadó pénzt követelt az alkalmazottaktól, majd miután megszerezte zsákmányát, elmenekült a helyszínről.


Gyalog menekült a fegyveres rabló

12:30: Kiraboltak szerda reggel egy pénzintézetet Nyíregyházán a Jósavárosban. Az elsődleges információ szerint egy arcát maszkkal eltakaró feltehetően fiatal férfi ment be az Ungvár sétány végén lévő pénzintézetbe nem sokkal nyitás után, kezében fegyvert tartva. A bent lévő alkalmazottak megfenyegetése után ismeretlen mennyiségű pénzt zsákmányolt, majd gyalog futva távozott.

A rendőrség nagy erőkkel zárta körbe a lakótelepet, és haladéktalanul megkezdte a támadó felkutatását. A reggeli órában elképzelhető, hogy látta valaki az Eperjes utca Korányi Frigyes utca Ungvár sétány által határolt területen futva és már álarc nélkül menekülő férfit. A bejelentés után nem sokkal megérkezett a MRFK Bűnügyi technikai osztályának speciális busza, és a technikusok megkezdték azoknak a nyomoknak a felkutatását és rögzítését, ami alapján eljuthatnak a támadó azonosításához. Eközben a nyomozók a környező üzletek alkalmazottait kérdezték ki, esetleg fontos információ reményében.

– Pusztai Sándor –


A rendőrök keresik a fiatalembert

10:30: A rendőrök nagy erőkkel keresik a fiatalembert. Rablás közben egyébként lövés nem dördült, és senki sem sérült meg – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

– Független Hírügynökség –

 
hirdetés