Sport

2014.09.19. 14:32

Most az újonc vár rájuk

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata szombaton a Kazincbarcika vendége lesz, Egerben.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata szombaton a Kazincbarcika vendége lesz, Egerben.

Túl a három nagyágyú elleni idegenbeli bajnokin, ezúttal is vendégségbe utazik a Nyíregyházi TK, de várhatóan teljesen más mérkőzés vár rá, mint Répcelakon, Zalaegerszegen és Szegeden.

A három tavalyi dobogóssal szemben csak a tisztes helytállás lehetett a szuperligás férficsapat célja, ez meg is valósult, hiszen egyszer sem „nullázták le” őket. Hanem most az újonc Kazincbarcika otthonába látogatnak a nyírségiek, és a borsodiak kicsit hasonló cipőben járnak, mint az NYKTK tavaly: albérletben, Egerben kénytelenek lejátszani otthoni mérkőzéseiket. A két klub között nagy a rivalizálás, bár az elmúlt két évben elkerülték egymást, hiszen előbb a Barcika volt szuperligás, majd amikor a Nyíregyháza jutott fel, akkor a Vegyész esett ki, most pedig visszakerült a legjobbak közé.

A Barcika Pétről elhozott egy pontot, a nyíregyháziak pedig azt szeretnék, ha szombat estére már az ő nevük mellett is lenne legalább egy strigula. Erre minden esélyük meg is van, hiszen teljes csapattal utaznak a keleti rangadóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!