HAON Sziréna

2008.10.27. 12:23

Mágnessel a gázóra ellen

<p>Debrecen - Az egyre magasabbra kúszó gázárak miatt felértékelődnek a trükkös megoldások - hogyan tudnánk kevesebbet fizetni.</p>

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki ismer valakit, akinek az ismerőse tud ilyet szerezni.

Egyesek szerint egy ilyen mágnessel az egész gázórát blokkolhatjuk, mások úgy tudják, hogy csak részlegesen, egyik-másik számsort tudjuk csak megállítani.

Kérdéseinket már feltettük az illetékes szerveknek, hamarosan választ kapunk rájuk.

Önnek mi a véleménye? Valóban ez a megoldás a spórolásra?

Amiről beszélnek...
Arról van szó, hogy van egy extra erős mágnes, amit bontás nélkül a kazánra, vagy konvektorra szerelve jobb teljesítményt lehet elérni. A gáz egy erős mágneses téren halad keresztül, aminek a hatására a gázmolekulák taszítják egymást. Így könnyebben találkozhatnak az égéshez szükséges oxigénnel, és kevesebb a tökéletlen égés miatti káros anyag kibocsátás, jobb az energiafelhasználás. A témában már sok hivatalos helyen készült mérési jegyzőkönyv, publikáció és persze kétkedés ami fölkerült a netre, ha érdekel a téma bővebben, sok anyagot lehet ma már találni. Akármire is bukkansz, a legfontosabb nem változik: a helyes felszerelés és beállítás után a gázóra kevesebb fogyasztást mutat.










 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!