Kis gyerek, kis gond?

A sokoldalú író új könyvének borítója
A sokoldalú író új könyvének borítója
Nyíregyháza – Nem vicc: Nyíregyházán mutatja be új könyvét Csisztu Zsuzsa.

„Kis gyerek, kis gond. Ez valami vicc?” címmel megjelent új könyvét mutatja be Csisztu Zsuzsa november 30-án, pénteken 15 órától Nyíregyházán, a Líra Könyváruházban. A pódiumbeszélgetést Bocskai Magda vezeti.

A Budapesten született magyar tornászbajnoknő, televíziós műsorvezető, jogász 5 évesen kezdett tornázni, 1982-től 1992-ig a magyar válogatott tagja volt. Több mint tízszer nyerte el a magyar bajnoki és háromszor a mesterfokú bajnok címet. Kitűnő helyezéseket ért el a világversenyeken is.

Két gyermek édesanyja

Később ösztöndíjasként nemzetközi kapcsolatok és televíziózás szakon tanult az Egyesült Államokban. Televíziós pályafutását 1992-ben kezdte, Vitray Tamás kérte fel szakkommentátornak a barcelonai olimpia idejére. A Németh Gyula-díjas, nívó- és Ezüst Toll-díjas Csisztu Zsuzsa 1998-tól közel egy évtizeden át sportriporter-szerkesztőként és műsorvezetőként dolgozott az egyik kereskedelmi tévécsatornánál; 2002-ben jelent meg első könyve „Csisztu vizet a pohárba!” címmel. Blogbejegyzéseit 2004-ben adta ki Webnapló és egyéb vallomások címmel, rá egy évre megjelent a Rivális – élsportolók szemtől szemben című könyve.

2006-ban házasságot kötött dr. Ketskés Norberttel, két gyermekük született.

KM
hirdetés