Hajdú-Bihar

2013.02.26. 15:00

Fogyasztási tesztkísérlet egy ISUZU D-MAX-al

Budapest - A ma reggeli órákban indult az ISUZU D-MAX fogyasztási tesztkísérlete az ISUZU Fábián elől, Perepatics Richárd és Kőváry B!arna, a Bomba Racing Team autóversenyző párosával.

Budapest - A ma reggeli órákban indult az ISUZU D-MAX fogyasztási tesztkísérlete az ISUZU Fábián elől, Perepatics Richárd és Kőváry B!arna, a Bomba Racing Team autóversenyző párosával.Az országjáró körút során kiderül, hogy hány kilométert tud megtenni egy teli tankkal az új ISUZU D-MAX pick-up. A tesztkísérletet, Sebestyén István a Magyar Rekordok regisztrátora ellenőrzi.

Ez által egy hivatalos tesztkísérletnek lehetnek szem és fültanúi, akik az országjáró ISUZU-kal találkoznak. Egy háromnapos túra lesz, először Nyugat-Magyarországon kezdődik, aztán a dél-magyarországi régióban, és legvégül Észak-Magyarországon ér véget. Az út során az érintett hazai ISUZU Kereskedőnél megállnak a fiúk, ahol rögtönzött sajtótájékoztatót tartanak, kisebb állófogadással egybekötve.

Következő nagy esemény, a március hetedikén rajtoló Saharun-Rally lesz, melynek Sajtótájékoztatóját március negyedikén, 11 órakor szintén az ISUZU Fábiánban Budapesten tartják. A Rally Supported Sponzora idén az ISUZU lesz. Itt szintén találkozhatnak majd Kőváry B!arna - Perepatics Richárd versenyzőpárossal, akik a Bomba Racing Team színeiben indulnak ezen a kemény sivatagi versenyen.

A Saharun-i megmérettetés után azonnal, Monte Carlo felé veszi az irányt Kőváry B!arna, aki Tóth Zsolttal a jobbján egy elektromos Opel Ampera típusú autóval indul a RALLYE MONTE-CARLO DES ÉNERGIES NOUVELLES.

Kőváry-ék 2012-ben a Trabant 601-esel írtak Monacóban sport történelmet. Az idén pedig a jövő felé veszik az irány a fent tartható mobilitás felé. A Rally március 20-tól 24-ig tart. Kisebb csemege, hogy a versenyen induló autó „klónja”, megtekinthető lesz az AMTS Tuning kiállítás MY-CAR standján.

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!