Kisbusszal ütközött a nagyecsedi sofőr, egy encsencsi vezető pedig az árokba hajtott – Balesetek az elmúlt 24 órából

Kisbusszal ütközött a nagyecsedi sofőr, egy encsencsi vezető pedig az árokba hajtott – Balesetek az elmúlt 24 órából
© Fotók: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Győrtelek Kossuth Lajos úton közlekedett Ökörifófülpös irányába 2017. június 29-én 18 óra 25 perckor Volkswagen típusú személygépkocsival egy 24 éves nagyecsedi férfi. Haladása során feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és összeütközött egy előtte balra lekanyarodni szándékozó kisbusszal. Az ütközés következtében a személyautó egyik utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

bai4

Piricse irányából közlekedett Nyírbéltek felé 2017. június 29-én 19 óra 30 perckor személygépkocsival egy 23 éves encsencsi férfi. Haladása során feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és későn észlelte, hogy egy előtte haladó jármű forgalmi okból fékezett. A sofőr, hogy elkerülje az ütközést, balra rántotta a kormányt, melynek következtében elvesztette uralmát a jármű felett, és a bal oldali árokba borult. A baleset során a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

bai

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés