Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött Ököritófülpös és Porcsalma között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött Ököritófülpös és Porcsalma között – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotós: Mátészalka HTP
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Ököritófülpös és Porcsalma között egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött. A balesethez a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, valamint biztosították a helyszínt a rendőrségi helyszínelés idejére. A két járműben összesen 3 fő utazott, közülük ketten könnyebben megsérültek.

utk1
Melléképület és a benne tárolt berendezési tárgyak égtek Piricsén, a Ságvári utcában csütörtökön. A tűzesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy gyorssugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Nyíregyházán a Sirály utcában csütörtökön. A kocsiban egy ember utazott, a jármű áramtalanítását követően a nyíregyházi hivatásos tűzoltók emelték ki.

Bejelzett a szén-monoxid érzékelő csütörtök este Nyíregyházán a Fészek utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket végeztek, amelyek igazolták a szén-monoxid jelenlétét. A gázszolgáltató szakembere a készüléket átvizsgálta és kizárta azt a rendszerből. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés