Kisbusz és traktor ütközött Papon – Balesetek az elmúlt 24 órában

Kisbusz és traktor ütközött Papon – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Pap Kossuth úton közlekedett Kisvárda irányából Nyírlövő felé 2017. április 18-án egy személygépkocsival közlekedő 32 éves papi férfi. Haladása során a Kossuth út és a Dózsa György utca kereszteződésében lévő útkanyarnál eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy mezőgazdasági vontatóval. Az ütközés következtében a személygépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

pap2

A 41-es számú főúton haladt Levelek irányából Apagy felé 2017. április 18-án 10 óra 20 perckor egy tehergépkocsival közlekedő 54 éves nagyrozványi férfi. A főút 20. kilométerében balra kanyarodása előtt az elsődleges adatok szerint nem győződött meg arról, hogy az előzését egy másik személygépkocsi már megkezdte, és összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje, egy 43 éves miskolci férfi és utasa, egy 14 éves miskolci lány könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kerékpárral közlekedett Mátészalka Zöldfa úton 2017. április 18-án 17 óra 13 perckor egy 64 éves helyi lakos. A férfi haladása során eddig tisztázatlan körülmények között felborult a biciklijével, melynek során a járművével egy szemből érkező személygépkocsi sárvédőjének ütközött. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés