Kisiskolások téptek be véletlenül a gumicukortól

Illusztráció
Illusztráció
Albuquerque – Egy kilencéves amerikai kislány jó fej akart lenni az osztálytársaival és gumicukrot osztogatott nekik, ám nem tudott róla, hogy az édesség egy extra összetevőt is tartalmaz.

Az albuquerque-i gyerek otthon markolt fel pár szem édességet az asztalról, amit az iskolában szétosztott négy másik társa között. Ő megevett öt darabot a gumicukorból, amitől pár óra múlva rosszul érezte magát, szédült és hányingere volt. Az iskolaorvosnál ételmérgezésre tippeltek ezért megkérdezték az ötödikes lányt, hogy mit evett, ekkor került elő az édesség, amiről hamar kiderült, hogy orvosi marihuánát tartalmaz, amit a nagypapájának írtak fel.

A másik négy gyereknél nem jelentkeztek ilyen súlyos mellékhatások, ők csak sokat vihogtak. Végül őket is hazaküldték az iskolából.

Forrás: index.hu


Forrás: Brightside
Tudta, hogy valamelyik iskolában nem lehet felvenni UGG csizmát? És azt, hogy valahol tiltva van az, hogy diákok regisztráljanak a Facebookra? Sőt, valahol az ölelést is megtiltották. Összeállításunkban ilyen és ehhez hasonló fura, nevetséges tiltásokat gyűjtöttünk össze a világ iskoláiból. 1. L...

Forrás: brightside.me
Akiknek van kisebb gyerekük, azok bizonyára tudják, hogy a néma csend majdnem mindig intő jel. Hiába vágynak rá a szülők, jobb ha a zajt hallják. Hogy miért is? Az alábbi fotóknál nem kell jobb bizonyíték! A Pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve! „Abban egyeztünk meg, hogy 5 perci...Sporthírek


hirdetés