Kiskapu dőlt a gázcsonkra – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Simai út és a Tó utca kereszteződésénél. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben négyen könnyebben sérültek.

Nyolcszáz négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet gyulladt meg hétfőn délután Tiszadob külterületén. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lakossági gázcsonk elzáró szerelvénye sérült meg hétfőn este Tiszalökön, a Mester utcában, miután egy kiskapu rádőlt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugár fedezete mellett biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. A szolgáltató a gázcsapot kicserélte. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés