Kiskorú diáklánnyal és két férfival csapott orgiát a biszex tanárnő (18+)

Akt.:
Kiskorú diáklánnyal és két férfival csapott orgiát a biszex tanárnő (18+)
Nagy-Britannia – A biszexuális tanárnő két férfival és kiskorú tanítványával csapott orgiát, majd az egyik férfinak csaknem 5 millió forintnyi összeget ajánlott fel csak azért, hogy hallgasson az ügyről.

A 45 éves Francoise Jenkinsnek két éven át volt viszonya a 18 év alatti lánnyal – a viszony még akkor kezdődött, amikor tanári állást kapott 2007-ben a doncasteri iskolában.

A lányt egy bálon csábította el a tanár, adott neki egy italt az iskolai diszkó után, majd elvitte magához, ahol lefeküdt vele és még egy férfival. Egy másik alkalommal már négyesben csinálták, mert áthívta egy barátjukat is: a tanárnő, a diáklány és a két férfi mind elismerték, hogy részt vettek az orgiában.

A tanárnő egyébként 13 ezer fontot, azaz mintegy 5 millió forintot adott az aktusban részt vevő egyik férfinek, hogy el ne járjon a szája.

Forrás: borsonline.hu.


Három kisfiút csábított az ágyába a dögös nő

A 42 éves Mary Frances „Debbie” Fletcher a kaliforniai Mount Shasta középiskola focista tini fiúira vetett szemet. Közülük hármat el is csábított – volt amelyik többször is az ágyában kötött ki.

Címkék: , ,hirdetés