“Kislányom, nem is látszik, hogy a nyolcadik hónapban jársz!” – Bajt jelez, hogy túl kicsi Szabó Zsófi pocakja?

“Kislányom, nem is látszik, hogy a nyolcadik hónapban jársz!” – Bajt jelez, hogy túl kicsi Szabó Zsófi pocakja?
Budapest, Nyíregyháza – Nem Szabó Zsófi édesanyja volt az első, aki észrevette: ahhoz képest, hogy Zsófi már decemberben szülni fog, nem túl nagy a hasa. Voltak rajongók akik azt írták, egyenesen lapos a pocakja, amiben el sem férhet egy bébi. Vajon minden rendben van?

Kislányom, nézem a Story extrát és nem is látszik, hogy 8. hónapban jársz a kisfiaddal! – írta Zsófinak az édesanyja, és még egy képet is csatolt, amin tényleg alig lehet észrevenni lánya pocakját.

Zsófi ezt válaszolta a Facebook oldalán:

– Természetesen látszik, de meglepő módon a testalkatomhoz képest mindannyian “nagyobb” állapotra számítottunk, mikor elképzeltük milyen leszek kismamaként. Pár évvel ezelőtt egy tv-s szakember azt mondta nekem, hogy addig amíg nem leszek terhes, annyit legyek képernyőn amennyit csak tudok, mert utána vége a karrieremnek, hiszegy elhízott nő maradok. Ez akkoriban nekem nagyon rosszul esett, de őszintén szólva én is így gondoltam.

Időközben kiderült a betegségem és azóta annyira egészségesnek érzem magam, hogy kicsattanok az energiától. Megszűnt az állandó fáradtság, eltűntek a plusz kilók és a jóisten is megajándékozott minket egy kisbabával.

Nem számít mennyit hízok még, ugyanis számomra nincs most annál fontosabb, hogy egész nap rúgdos a közel másfél kilós kisfiam, aki makk egészséges és az apukájával mindennél jobban várjuk, hogy megszülessen!

Forrás: borsonline.hu


Fotók: Facebook / getty images
Budapest, Nyíregyháza - Nutellás kenyér kovászos uborkával, rizses hús mézzel, atayég, külön bizarr receptkönyvet ki lehetne adni arról, milyen szokatlan ételeket tudnak megkívánni a várandós kismamák. No de Szabó Zsófi talán mégiscsak túltolta... A nemsokára a Konyhafőnök VIP-ben is fakanalat ra...
hirdetés