Kiss-kapus nagy pillanatai

Nagy napja volt a kis kapusnak: Kiss Tamás személyében tizenhat éves kapus védte a Tiszalök kapuját!

A megyei első osztályú futballegylet titánja az ifi és a serdülőcsapat frontembere – szombaton pedig a felnőttgárdában alakított maradandót. Az egyik legacélosabb keretet felvonultató, hajdanán az NB I-ben vitézkedő játékosokat (Barna, Gerliczki, Karkusz, Komi, Lehoczki) bevető  Kemecse elleni mérkőzést kapott gól nélkül (2–0) úszta meg!

A java azonban még csak most következik: a soros bajnoki körben a feljutásra pályázó, Várda SE katlanjában alighanem még inkább megtornáztatják a – negyedik helyen állomásozó – Tisza-partiak üdvöskéjét. 

– Augusztusban, a Fehérgyarmat ellen 7–3-ra megnyert meccsen már bemutatkoztam a nagyok között, most, hogy az első számú kapust, Hankószki Renét eltiltották, ismét szükség volt rám – ecsetelte az eseményeket Kiss Tamás. – Ezúttal nem izgultam annyira, persze a társak figyelmeztettek, hogy nem akárkik szerepelnek a Kemecsében, akiktől némileg tartottam. Péntek Miklós edző azzal nyugtatott, hogy azt csináljam, amit tudok, Szerencsére, a csapat kiválóan védekezett, győztünk a rangadón, viszont azzal is tisztában vagyok: Kisvárdán minden eddiginél nehezebb dolgom lesz!

– Koncz Tibor –
hirdetés