Kisteherautó gyulladt ki Balkánynál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy dízel üzemű kisteherautó péntek délután Balkány közelében. A szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren gyulladt meg az aljnövényzet péntek délután a nyírtelki vasútállomás közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt egy nagyméretű juharfa ága, amely akadályozta a közlekedést péntek délben Mátészalkán, a Szokolay Őrs utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Hasonló eseménynél avatkoztak be a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók is a 4127-es úton, a 20-as kilométernél Fehérgyarmat közelében. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután az M3-as autópályán, a 240-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, Pócspetri közelében, ahol az egyik jármű a szalagkorlátot átszakította és átsodródott a szemközti pályaszakaszra. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés