Kisvárda Master Good – A gyirmóti vallatásnál minden kiderül

A pontrúgások elhárítása kiemelten fontos feladat lesz a csapatkapitány Lucas Bertucci és társai számára
A pontrúgások elhárítása kiemelten fontos feladat lesz a csapatkapitány Lucas Bertucci és társai számára - © Fotó: Zalai Hírlap/Umberto Pezzetta
Kisvárda – Nem éri be döntetlennel a Kisvárda, amely nyerni akar a vasárnapi tévés mérkőzésen.

Az utóbbi öt meccséből a negyediket játssza idegenben a Kisvárda Master Good (még a bajnokság 2017-es fordulói során az őszi és a tavaszi meccsek találkozásánál utazott egymás után kétszer a csapat, most pedig a sorolás adta úgy, hogy megint két idegenbeli meccs van soron, a két blokk között pedig a Győr volt a vendég), ráadásul kiadós túrákat kellett és kell még egyszer teljesítenie, hiszen Sopron, Mosonmagyaróvár és Zalaegerszeg után most Győr mellé, Gyirmótra utazik a társaság.

Mivel az ősszel nem volt gond az idegenbeli szerepléssel, ezért furcsa lehetett a csapatnak legutóbb vereség után hazabuszozni Egerszegről, de nincs mese, az újabb kétnapos kalandra össze kellett szedbiük magukat a játékosoknak.

– Az majd a vallatásnál vasárnap kiderül, hogy ez mennyire sikerült – kontrázott a felvetésre Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Továbbra is azt mondom, magunkat vertük meg Zalaegerszegen, hiába birtokoltuk többet a labdát, kevés megjátszható emberünk volt elöl, ennélfogva kevés helyzetet alakítottunk ki. Okulnunk kell a történtekből, és Gyirmóton győzelemmel javítani.

Ezek szerint egyértelműen a győzelem a cél? Nem pedig az az elsődleges, hogy két vereség (hiszen a 2017-es szakaszt a Győr elleni 1–3-mal zárta a csapat) után elkerülje az újabbat a csapat, és beérje mondjuk a döntetlennel?

– Mindig győzelemre játszunk, mert egyrészt a három pontnak van igazán értéke, meg aztán az a csapat, amelyik ikszre játszik, többnyire ki is szokott kapni – felelte Kondás Elemér. – Lesznek változások a múlt heti kezdőcsapathoz képest, mert többek teljesítményével sem voltam elégedett. Kielemeztük az ellenfél játékát, látjuk, hogy jó csapatról van szó. Szombaton még videózunk egyet a játékosokkal, aztán edzés után útra kelünk.
Mivel vasárnap este is hosszú lesz a hazaút, aligha akarják megint vereség után, csendben megtenni a játékosok a rájuk váró többszáz kilométert…
hirdetés