Kisvárda Master Good – A három pontot tartják szem előtt

Kisvárda Master Good – A három pontot tartják szem előtt
© Fotó: pfla.hu
Kisvárda – A fontos és nehéz meccsen a vonal alatti diósgyőriek vendégszerepelnek szombaton Kisvárdán.

Szombaton igen fontos meccs vár a Felcsúton bravúros győzelmet arató szabolcsiakra. Az a DVTK lesz a vendég a Várkerti Stadionban, amelyik az előző körben a már említett Haladás ellen veszített a diósgyőri katlanban. Ráadásul a kisvárdaiak a vonal felett, a vendégek alatta várják a szombati meccset. Az élvonalban az eddigi két mérkőzésen 1–1 volt a végeredmény, mindkétszer a kisvárdaiak egyenlítettek.

– Az elmúlt hét már a múlt, hétfőtől a csapat koncentráltan készült – kezdte a beszélgetést Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Természetesen nagyon nehéz találkozóra számítunk, de ebben a bajnokságban senkinek sincs könnyű mérkőzése. Szeretnénk itthon tartani a három pontot. A diósgyőriek, miként mi is, elég hullámzó teljesítményt nyújtottak, nem egyszerű felkészülni belőlük. Próbálunk arra törekedni, hogy minden héten javítsunk a saját játékunkon, bízom benne, hogy sikerülni fog.

A legjobbra törekszik

– Kétségtelen, nagy lépést tehet a bennmaradás felé az a csapat, amelyik ezt a mérkőzést győztesen abszolválja. Nagyon remélem, hogy mi leszünk ez a csapat, csakis a három pont megszerzését tartjuk szemünk előtt. Egykori csapatom ellen lépek pályára, de ez az én szempontomból másodlagos, bárki ellen is lépjünk pályára, próbálom a legjobbamat nyújtani. Csak ismételni tudom magamat, a három pont számunkra a legfontosabb – nyilatkozta a klub honlapján Gosztonyi András, aki Felcsúton parádés gólt rúgott.

– ML –


Labdarúgás: NB I.

28. forduló, szombat. Kisvárda Master Good–DVTK. 17., v.: Vad II. (Albert, Vígh-Tarsonyi). Kisvárda Master Good: Felipe – Melnyik, Beriosz, Kravcsenko , Protics – Karaszjuk, Lucas – Gosztonyi, Cukalasz, Grozav – Horváth.

További mérkőzések

Honvéd–DVSC 17

Mezőkövesd–Ferencváros 17

Paks–Puskás Akadémia 17

Haladás–MTK 17

MOL Vidi–Újpest 19.30
hirdetés