Kisvárda Master Good – A kényelmes futball nem fér bele

Hej Viktornak (jobbra) az eddigi teljesítménye miatt nem kell szemlesütve közlekednie
Hej Viktornak (jobbra) az eddigi teljesítménye miatt nem kell szemlesütve közlekednie - © Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Kisvárda – Az utóbbi hetekben figyelemreméltó eredményeket felvonultató Mosonmagyaróvár vendége lesz a Kisvárda.

Sopron után újra a nyugati határszél felé veszi az irányt a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amely vasárnap Mosonmagyaróváron lép pályára.

– Másabbak már ilyenkor az időjárási és pályaviszonyok, mint a szezon korábbi szakaszában, de rossz úton jár, aki ilyenkor leenged – mondta Kondás Elemér, a várdaiak vezetőedzője. – Elő kell venni a harcosságot, a küzdenitudást, meg kell találni az erre alkalmas futballistákat, akik azért a minőséget is hozzá tudják tenni a futballunkhoz. A Mosonmagyaróvár a legutóbbi öt meccséből hármat is megnyert, a Győr és a Zalaegerszeggel szembeni utóbbi két győztes meccse alkalmával összesen öt gólt szerzett. Ezek mind-mind figyelmeztető jelek, és az első fordulóban játszott meccsünk óta tudjuk, hogy nagyon komolyan kell venni Várhidi Péter legénységét.

A július végi első fordulóban történt, ami történt (3–1-es hazai vezetésről a hosszabbításban alakult 3–3-ra a végeredmény), de érdemes-e még előhívni annak a mérkőzésnek a tanulságait a vasárnapi jó szereplés érdekében?

– Hogyne lenne érdemes – így Kondás Elemér. – Nemcsak a hajrában, hanem a meccs közben történtek miatt is, hiszen egy egynél is átéltünk kritikus pillanatokat. Jó lenne úgy kezdeni a meccset, ahogy Sopronban a második félidőt, de ismétlem, ehhez a kényelmes futball nem fér bele, szívósan kell küzdenünk és koncentrálnunk végig a mérkőzésen.
hirdetés