Kisvárda Master Good – A Paks ellen is nyerni akarnak

Sztavrosz Cukalasz szerezte a Loki ellen az első gólt
Sztavrosz Cukalasz szerezte a Loki ellen az első gólt - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Ismét hazai pályán a Kisvárda Master Good, jobbak lettek a téli igazolásokkal.


Lendületben van a csapat. A Kisvárda Master Good idén két bajnokit játszott, ezeken hat pontot és négy gólt szerzett, Felipe hálója pedig érintetlen maradt. A múlt heti Loki elleni hazai siker után ismét saját pályájukon focizhatnak Lucasék, mégpedig szombaton a Paks ellen. Tavaly ősszel az atomvárosiak 4–0-ra nyertek, így aztán van miért törlesztetniük a várdai focistáknak.

Eredménycentrikusak

– Jó rajtot vettünk, örülünk is neki – kezdte érdeklődé­sünkre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Persze mások is kezdtek jól, és sok nehéz meccs van még előttünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen játékerőt képvisel a Paks. Különlegesen eredménycentrikus focit játszik, amit évek óta sikerrel valósít meg. Nekünk ezt a Paksot kellene feltörni úgy, hogy hazai pályán jó eredményt érjünk el. Nagyon szeretnénk győzni, de tökéletesen tudjuk, hogy igen nehéz találkozó elé nézünk.

– A Debrecen elleni siker erőt adhat, ám azon a meccsen is volt egy negyedóra, amikor szervezett volt az ellenfél – tért vissza a legutóbbi győzelemre a mester. – Szerencsére rövid időn belül kétszer is a kapujukba találtunk, és ez döntő volt.

Mindig bizonyítani kell

– Miként azt sokszor hangsúlyozom, az első gólnak hatalmas a jelentősége, hiszen az felboríthatja az előzetesen kigondoltakat, és teljesen más mederbe terelheti a mérkőzést. Nem mindegy, hogy előnyben vagy hátrányban kell játszani.

– Kisebb megfázások, egy-két edzéskihagyás nálunk is volt, de akik eddig bizonyítottak, most is lehetőséget kapnak. A téli igazolásokkal jobbak vagyunk, ám ezt hétről-hétre bizonyítanunk kell. Nem engedhetünk ki, szombaton is nagyon okosan kell játszani és helyzeteket teremteni, hiszen a győzelemhez gólt vagy gólokat kell szerezni – mondta végezetül Dajka László.

Labdarúgás: NB I.

23. forduló, szombat: Kisvárda–Paks. Kisvárda, 17., v.: Farkas. (Szert, Varga)

Kisvárda: Felipe – Kravcsenko, Lukjancsuk, Ene, Vári – Karaszjuk, Cukalasz – Seco, Lucas, Grozav – Horváth Z.

További mérkőzések

Debrecen–Ferencváros 14

Puskás Akadémia–Újpest 17

DVTK–Budapest Honvéd 17

Haladás–Mezőkövesd FC 17

MTK–Vidi 19.30

ML
hirdetés