Kisvárda Master Good – A siker kulcsa: koncentráció

Cseri Tamás és az egész kisvárdai csapat sem teheti meg, hogy nem veszi komolyan az ellenfelet
Cseri Tamás és az egész kisvárdai csapat sem teheti meg, hogy nem veszi komolyan az ellenfelet - © Fotó: Racskó Tibor
Kisvárda – Elég sok minden szól Dunaújvárosban is a jó idegenben sorozatát folytatni óhajtó Kisvárda NB II-es futballcsapata mellett.

Zsinórban négy idegenbeli győzelemmel a háta mögött utazik ahhoz a Dunaújvároshoz a Kisvárda Master Good, amely a télen teljesen lecsupaszította keretét, megvált valamennyi profi státuszú labdarúgójától, korosztályos játékosokkal versenyez és nincs is NB II-es rajtengedélye a következő bajnokságra. Ez – szombat déli kezdés ide, vagy oda – fix kettes, nemdebár?

– A kezdési időpontról annyit, hogy igaz, csak csütörtökön dőlt el véglegesen, de ha reggel nyolckor vagy este tízkor játszunk, esetleg délben, nekünk ezt a meccset mindenképpen meg kell nyernünk – jelezte Soós Imre kisvárdai vezetőedző, hogy semmi nem hajlandóak fogni a körülményekre. – Így is, úgy is elutaztunk volna pénteken, nagy lenne a baj, ha emiatt kellene magyarázkodnunk. A Dunaújváros soraiban történt a legtöbb változás a télen, a keret tele van 1996-os ’97-es és ’98-as születésű játékosokkal, szemben velünk, ahol hemzsegnek az élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok. Elég sok minden szól mellettünk, de van egy kulcsszó, ami a sikerhez elengedhetetlen: koncentráció. Minden idegszálunkkal a megoldandó feladatra kell összpontosítani, és akkor nem érhet bennünket baj.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. április 30-i számában és a kelet.hu-n.
hirdetés