Kisvárda Master Good – Adott az esély a jó várdai kezdésre

Révész Attila (kékben) minden játékossal tudatosította, hogy mi is a feladata
Révész Attila (kékben) minden játékossal tudatosította, hogy mi is a feladata - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A sikeres rajt mindig fontos, a Budaörs otthonában kezdene nagy sorozatba a szabolcsi NB II-es futballcsapat.

Tavaly a Csákvárral, most Csákváron kezdi az NB II-es bajnokságot a Kisvárda Master Good, amely a Fejér megyei településen albérletben játszó Budaörsi SC vendége lesz.

– A felkészülés során szinte minden a tervek szerint alakult, és nagy változás, hogy amíg tavaly a megfelelő játékrendszert, és az ahhoz szükséges futballistákat kerestük, addig most csak egy-egy pozícióba kellett megtalálni a szükséges alanyt – mondta Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Több olyan csapat van, amelyik úgymond nincs kész a rajtra, márpedig augusztus végéig hét fordulót játszunk, és nagy előnybe kerül, aki ezeken a meccseken jó eredményeket tud elérni, nem pedig önmagát keresi. A jó rajt mindig fontos, ebben az időszakban szeretnénk megalapozni a jó szereplésünket.

A vasárnapi televíziós meccsen találkozó felek közül az előző bajnokságban a Budaörs az ősz, a Kisvárda a tavasz meglepetéscsapata volt.
– Ráadásul a Budaörs hozzánk hasonlóan a labdabirtoklásra építő csapat, ezért a semleges nézők egész biztosan élvezhető meccset láthatnak majd – így a szakvezető. – Az a tervünk, hogy a labda megtartásában ellenfelünk fölé tudjunk kerülni, és csakúgy, mint a tavaszi szezonban, most is győztesen távozzunk a Budaörs otthonából. Erre minden esélyünk megvan!
hirdetés