Kisvárda Master Good – Amit már soha nem tudunk meg..

Kisvárda Master Good – Amit már soha nem tudunk meg..
© Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A kisvárdaiak számára tanulsággal szolgáltak a megyei rangadón történtek.


Bár a megyei rangadó elvesztette a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amely a harmadik helyre csúszott vissza a táblázaton, mindazonáltal továbbra is tűzközelben maradt, vagyis még bármi előfordulhat.

– A továbbra is az a véleményem, nagyon óvatosan játszott mindkét csapat, egyik sem akart kockáztatni, döntetlenszagú meccs volt – taglalta Részész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – Sajnos, kapusunk újabb hibája átírta a forgatókönyvet, ezt követően váltanunk kellett: a csapatunk szerkezete, illetve a játékosok stílusa miatt ebből nehézségeink adódtak, főleg a védelem tagjai ezt a helyzetet, a nyíltabb futballt nem tudták kezelni, lereagálni. A második hiba pedig megpecsételte a sorsunkat. Hozzá kell tenni, ha a mérkőzés elején az egyértelmű tizenegyest megítélik javunkra, akkor mindez fordítva is történhetett volna, de ezt már soha nem tudjuk meg. Ezzel együtt csapatunk korántsem nyújtott olyan teljesítményt, ami elvárható lett volna, a tét bénítólag hatott néhány játékosra, ami a későbbiekre nézve hasznunkra válhat, egyben tanulsággal szolgált klubunk számára. Kiderült, kire számíthatunk éles helyzetben és ki nem képes a komolyabb célok elérésre.

– Egyet mindenképpen szeretnék tisztázni! Nem egy meccsből áll a bajnokság, biztos vagyok abban, hogy a Nyíregyháza, annak ellenére, hogy ezt a meccset megnyerte, szívesen elcserélné velünk a szezonbeli szereplését, mivel az idény elején nem mi voltunk azok, akik egyértelmű célul tűzték ki a feljutást, nálunk ez menetközben alakult így. Ha jól emlékszem, a Szpari korábban vezette a tabellát, mi pedig mögöttük álltunk, ekkor semmi nem utalt a visszaesésükre. Ugyanakkor a folytatásban valami mindkét csapatnál megváltozott, mi esélyt teremtettünk magunknak a feljutásra, míg a hazaiak megéltek olyan időszakot, amikor a kiesés rémétől voltak fenyegetve. A Nyíregyházában sok olyan játékos szerepel, akiket szívesen látnánk a kezdőben, ugyanakkor nálunk is akadnak természetesen olyan futballisták, akik ott is elférnének. Én szívem szerint örülök annak, hogy a megyében két ilyen jó együttes van, nagyon jóban viszonyt ápolnak a vezetők, edzők, játékosok, mégis a lelátóról több olyan gyűlöletkeltő, ellenséges megnyilvánulást tapasztaltunk, ami nem idevaló és nem szolgálja a megye futballjának felemelkedését. Remélem, a nyíregyházi klubvezetés, hasonlóan a miénkhez, a jövőben lépéseket tesz a jobb légkör megteremtetése érdekében!

KM-KT


A Szpari szakította meg a kisvárdaiak nagy sorozatát

És eljött a meccs, a megyei derbi. Vasárnap délután a feljutóhelyen álló Kisvárda Master Good érkezett a bajnokság elején kitűzöttekhez képest megváltozott célokért küzdő Szpari vendégeként a nyíregyházi stadionba.
hirdetés