Kisvárda Master Good – D-vitaminnal is feltöltődve

Kisvárda Master Good – D-vitaminnal is feltöltődve
© Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – Jó állapotban várják a kisvárdai futballisták az első téli edzőmeccset.

Keddtől már hazai környezetben készül, és szombaton az NB I-es Balmazújváros otthonában játszik edzőmeccset az NB II-es Kisvárda Master Good, amely február elején még egyszer felkerekedik, és akkor Törökországot veszi majd célba.

– Nagyon hasznos volt a kint eltöltött egy hét, ha azt veszem, hogy az itthoni hó és a mínuszok helyett napsütésben és olykor huszonhat fokban edzhettünk, akkor már megérte – mondta a Hurghadában töltött napokról Kondás Elemér. – Feltöltöttük a D-vitamin háztartásunkat is, megfelelő futómunkát tudtunk végezni és a délutáni foglalkozásokon a labda is nagyobb szerepet kapott. Nem baj, hogy nem tudtunk edzőmeccset játszani, a felkészülés első hetében egyébként sem szokásom, hogy úgy alakítsam a programot. A felmérések azt bizonyítják, hogy a játékosok jó állapotban vannak, ezt kell állandósítanunk a tavaszi rajtig.

Balmazújvárosban egy-egy félidőt töltenek majd a pályán a játékosok, az azt követő héten a DVSC ellen viszont mindenki kilencven percet játszik, hiszen két meccs is lesz.
hirdetés