Kisvárda Master Good – Értékes egy pontot hoztak Diósgyőrből

Sassá (fehérben) fejesével egyenlítettek a kisvárdaiak
Sassá (fehérben) fejesével egyenlítettek a kisvárdaiak - © Fotó: ÉKN/Ádám János
Kisvárda – A hazai játékosnak jogosan járt volna a piros, emberhátrányban hősiesen küzdöttek a kisvárdaiak.


Hatpontos derbi, kiesés-elkerülési rangadó. Így is, úgy is nevezhetjük a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistáinak diósgyőri vizitálását. Bárhogyan is nevezzük, immáron tény, hogy a kisvárdaiak döntetlennel zártak, mégpedig emberhátrányban. Az, hogy ez az egy pont mennyit jelent, az majd később derülhet ki, ám nem kikapni idegenben mindig dicséretes.

Bátran futballoztak

– Az első félidőben felnőttünk a feladathoz és bátran fut­balloztunk – kezdte vissza­tekintését a szombati talál­kozóra Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– Úgy gondolom, hogy a diósgyőriek nagyon szerencsés találattal szereztek vezetést, a gól után mindent megtettünk az egyenlítés érdekében és ez sikerült is. Miként azt nyilatkoztam, most is úgy gondolom, a felvételeket megnézve pedig biztos vagyok abban: ha nálunk történt kiállítás, annak a másik oldalon is meg kellett volna történnie. Sohasem tudjuk meg, hogy mi lett volna a végeredmény, ha ők hamarabb kerülnek hátrányba, vagy mi nem játszunk egy mezőnyjátékossal kevesebben.

– A kiállítás után tíz em­berrel hősiesen küzdöttünk, próbáltunk szervezetten védekezni – folytatta Dajka László.

Mindig mentett valaki

– Szerencsére mindig volt valaki, aki közbe tudott ­avatkozni. Amikor nem, akkor meg mindig ott volt Felipe. Nem szabad elfeledni, hogy megfogyatkozva is volt ­két–három komoly ­gól­szerzési ­lehetőségünk. Az akara­tunknak és az időnkénti jó játékunknak köszönhetően megérdemeltünk egy pontot, amit majd egy félidőnyit tíz emberrel játszva értékesnek tartok – így Dajka László.

A kisvárdai csapatra is már csak egy bajnoki vár ebben az esztendőben. Szombaton a Feczkó Tamás irányította MTK látogat majd a várkerti stadionba.

ML


Ene Cornelék foggal-körömmel őrizték az eredményt
Kisvárda - A Kisvárda Master Good majd’ egy félidőn át emberhátrányban küzdött a döntetlenért. Hatpontos ­meccs. A kifejezést arra használják, amikor két közvetlen rivális egymással játszik, így valamelyik fél győzelme esetén nem csupán magának szerez három pontot, hanem lényegében ugyanennyit el...
DVTK vs. Kisvárda
Kisvárda - A Kisvárda Master Good korán hátrányba került a közvetlen rivális Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I. 17. fordulójában, ám türelmes játékkal még az első félidőben egyenlített Sassá révén. A második játékrész nem indult jól, Pavlo Lukjancsukot azonnali sárga lappal kiállította a játékvez...Sporthírek


hirdetés