Kisvárda Master Good – Gól nélkül a műfüvön

Nem rezdültek meg a hálók
Nem rezdültek meg a hálók - © Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – A kisvárdaiak csak lesgólig és lécig jutottak a szlovák másodosztályú csapat ellen. Labdarúgás. Bármennyire is szerettek volna igazi gyepen focizni a Kisvárda Master Good játékosai, az időjárás közbe szólt. Szerdán délután végül a műfüves pályán játszottak az élvonalbeli rajtra készülő szabolcsiak a szlovák másodosztályban szereplő Slavoj Trebisov ellen.

A meccs elején az újonnan igazolt román válogatott Gheorghe Grozavnak voltak lehetőségei, de nem sikerült bevenni a tőketerebesiek kapuját. Matija Misic sérülés, Lucas betegség miatt hiányzott a hazaiaknál, aki szünetben sort cseréltek. A második játékrészben hiába játszott fölényben a szabolcsi csapat, Horváth Zoltán les után talált a kapuba, Kovácsréti Márk elpuskázta a lehetőségét, míg hajrában Sergiu Negrut lövése után a léc mentett, így nem született gól.

– Ezen a csúszós pályán magunk sem vártunk sokkal többet a csapattól, örülünk, hogy senki nem sérült meg, miközben mindenkinek játéklehetőséget tudtunk biztosítani. Bosszantó, hogy ennyi helyzet kimaradt, ez bajnoki meccsen megbosszulhatja magát, ellenfelünk pedig jól alkalmazta a lestaktikát, ami ellen ugyancsak fel kell készülnünk. Egy mérkőzésünk maradt még arra, hogy a bajnokira kellően összecsiszoljuk a játékunkat – értékelte a látottakat Dajka László a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Edzőmeccs

Kisvárda Matser Good-Slavoj Trebisov 0-0-

Várkert, 100 néző, v.: Takács J. Kisvárda, 1. félidő: Felipe – Melnik, Beriosz, Ene, Vári B. – Karaszjuk, Cukalasz – Hugo Seco, Gosztonyi, Grozav – Ilics. 2. félidő: Minca – Hej, Izing, Lukjancsuk, Anderson Pico – Délczeg, Protics – Kovácsréti, Negrut, Sassá – Horváth Z.
hirdetés