Kisvárda Master Good – Hiába záporoztak a beadások mindkét oldalról

Heffler Norbert (jobbra) jól játszott, gólpasszt adott
Heffler Norbert (jobbra) jól játszott, gólpasszt adott - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Győr elleni hazai vereség ellenére Kondás Elemér elégedett csapata őszi teljesítményével.

Ugyanúgy jártak, mint tavaly, amikor elvesztették az év utolsó két hazai mérkőzését. Akkor a Budaörs (3–1) és a Balmazújváros (1–0) távozott győzelemmel Kisvárdáról, most a Puskás Akadémia elleni kupameccsen (0–1) és a vasárnapi Győr elleni bajnokin (1–3) ismétlődtek meg ugyanazok az eredmények. A Kisvárda Master Good az NB II-es bajnokságban így a második helyen, az éllovas MTK-tól öt ponttal lemaradva, a harmadik Békéscsabával szemben tízpontos előnyben várja a tavaszi folytatást.

– Ezen a mérkőzésen is mindent megtettek a játékosok, a rosszul induló első félidő második felében már mi játszottunk fölényben, és a második játékrész elején is inkább a mi vezető gólunk érett, mint a Győré, ehhez képest a rövid sarokra leadott lövés valahogy becsúszott a kapunkba – beszélt a mérkőzésen történtekről Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője. – A végén is záporoztak a beadások jobbról és balról is, kapufát fejeltünk, de megint mi kaptunk gólt, amivel eldőlt a találkozó sorsa.

Kisvárda - Egyenlített a Kisvárda, majd a kapusa tizenegyest is hárított, mégis kikapott az utolsó idei meccsén. Ha az idei utolsó meccs előtt arról volt szó, hogy a szokottnál is nagyobb küzdőszellemre lesz szükség a kisvárdaiak részéről, akkor csak hatványozódott azzal a helyzet, amilyen állapo...

Magyarán a szerencse most elpártolt a csapattól. Netán ezen a mérkőzésen nem tett volna annyit Fortuna kegyeiért a Várda, mint máskor, amikor fogta a kezét.

– Az élet valamikor ad, máskor elvesz, ez a mérkőzés egyértelműen a második kategóriába tartozik – így Kondás Elemér. – Nem arról van szó, hogy ne tettünk volna azért, hogy szerencsénk legyen, mert mentünk előre, hajtottunk, igazából nem is játszottunk rosszul. Kettő egyes győri vezetésnél volt egy tizenegyesgyanús eset, amikor Vári Barnabást gyanús körülmények között szerelték a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem látta szabálytalannak az esetet. Nagyon elégedett vagyok a játékosok őszi munkájával, a végére picit elfáradunk, ami annak is köszönhető, hogy a múlt héten végig ezer sebből véreztünk, a mosonmagyaróvári mérkőzésünk azért szedett áldozatokat. A második félidei játékunk alapján megérdemeltük volna legalább a döntetlent, de mivel a Győr három gólt tudott szerezni ellenünk, ezért nem mondható érdemtelennek a sikere.Sporthírek


hirdetés