Kisvárda Master Good – Ijesztően jól sikerült a főpróba

Rajczi Péter kétszer is eredményes volt
Rajczi Péter kétszer is eredményes volt - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Egy híján tíz gólt szerzett a román másodosztályú ellenfelével szemben a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Alig néhány óra telt el a szurkolói ankét és a kisvárdai csapat utolsó felkészülési mérkőzése között, de erre az időszakra is jutott hír az NB II-es futballcsapattal kapcsolatosan. Mégpedig az, hogy a kisvárdaiak szezonnyitó bajnoki meccsét az M4 Sport élőben közvetíti, így a Budaörs elleni csákvári (a pálya felújítása miatt albérletben játszik a házigazda) találkozó az eredeti időponttól két órával korábban, július 31-én, vasárnap 16 órakor veszi kezdetét.

Meglehet, ez a hír dobta fel a játékosokat, de a főpróbának szánt Szatmárnémeti elleni mérkőzésen ijesztően jól játszott a Kisvárda. Nem az történt, hogy a román másodosztályú csapat az ifistáit küldte el a szombat délelőtti mérkőzésre, és ellenük sikerült kilenc gólt szerezni, sőt, megkockáztatható, a szatmárnémetiek első félidőben látott sora erősebb volt, mint amelyikkel három hete 2–2-es döntetlent játszott idegenben a Várda.

A mostani meccs első tíz perce sem úgy nézett ki, hogy gólparádét rendez a Kisvárda, de idővel átvette a játék irányítását a hazai csapat, szebbnél szebb akciókat vezetett, a szünetig három találatig jutott, a második félidőben pedig ontotta a gólokat. Beszállt a héten betegeskedő Erős Gábor is, aki a jövő héten százszázalékos edzésmunkát végezhet, ő is betalált, és hozzá hasonlóan valamennyi pályára lépő kisvárdai játékos dicsérhető.

Mi másban reménykedhetnek a látottakkal elégedett szurkolók, hogy maradt még töltény a tárban a bajnoki rajtra is.

 

Edzőmeccs

Kisvárda Master Good–FC Olimpia Satu Mare (romániai)
9–0
(3–0)

Kisvárda: Ivancsics A. (Lékai) – Talabér (Lengyel B.), Vermes (Hidi N.), Papucsek (Izing), Vári B. (Fodor A.) – Lucas (Karacs), Minczér (Oláh G.) – Szabó P. (Lukács R.), Délczeg (Grumics), Cseri T. (Tihanyi) – Rajczi (Erős G.).

Gól: Cseri T. 2, Rajczi 2, Szabó P., Délczeg, Lucas, Fodor A., Erős G.
hirdetés