Kisvárda Master Good – Ikszes meccsen vereség lett a vége

Gosztonyi András (balra) nem tudott kibontakozni a gyirmóti védők szorításában
Gosztonyi András (balra) nem tudott kibontakozni a gyirmóti védők szorításában - © Fotó: kisvardafc.hu/Nyulak Nikoletta
Kisvárda – Ugyanúgy kilenc pont a kisvárdai előny, mint két fordulóval ezelőtt – fontos fellépés következik.

Nem rágódtak sokáig a Gyirmóton történteken a kisvárdai labdarúgók, hiszen a szerda késő esti hazaérkezés után csütörtökön délelőtt már edzést vezényelt az NB II-es futballcsapatnak Kondás Elemér vezetőedző, hiszen közeleg a vasárnapi, Budafok elleni hazai mérkőzés. Maradva a hétközi fellépésnél: a vereség (0–1) vagy a mutatott játék miatt lehetett inkább bosszús az ember?

– Mind a kettő miatt – felelte Kondás Elemér. – Pontosan azért, mert ikszes meccs volt, és számunkra a döntetlen megfelelő eredmény lett volna. Nem volt jó meccs, de az iramra nem lehetett panasz, futottak a játékosok rendesen. Az ellenfél lőtt egy gólt szabadrúgásból, előtte hasonló szituációból egy kapufát, de olyan lehetőség, amelyből gólt lehetett volna szerezni, előttünk adódott. Ilyen volt az első félidőben Gosztonyi András helyzete vagy Lucas Bertucci két lövése, a második játékrészben Brana Ilics beadása utáni Heffler Norbert-lövés vagy éppen Horváth Zoltán lövőhelyzete szemben a kapuval. Nem azt mondom, hogy nagy helyzetek voltak, de találtunk már be ilyenekből. A kapott gól előtti szabadrúgásnál sajnos elkövettünk egy helyezkedési hibát, nem volt indokolt a fault, mert létszámban megvoltunk hátul.
Szemben a hétvégivel, az üldözők most mind-mind nyertek, így kilenc pontra olvadt a kisvárdai előny a legfőbb kihívókkal, így a szerdai ellenféllel szemben – ez azért még nem a világ vége.

– Nem történt tragédia, idegenbeli rangadón ki lehet kapni egy nullra, miközben azért nem volt „ezer” helyzete a Gyirmótnak és nem futballozott le bennünket a pályáról – így Kondás Elemér. – Mi a legutóbbi két fordulóban idegenben játszottunk, az üldözők többnyire otthon, és megmaradt a kilencpontos előny, amivel nekimentünk ennek a két meccsnek. Ugyanakkor tisztában vagyunk a következő, Budafok elleni hazai mérkőzésünk jelentőségével is.


Kisvárda - Nem nyújtott jó teljesítményt Gyirmóton a Kisvárda, amely az NB II-es bajnokság során másodszor vesztett idegenben. Azt a 2009-es, amúgy magyar bronzéremmel végződött U20-as világbajnokság óta tudjuk, hogy Kiss Máténak ragyogó a rúgótechnikája. A már az NB II-es Gyirmótban szereplő köz...



Sporthírek






hirdetés