Kisvárda Master Good – Két meccsen tíz várdai gól

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Kisvárda – Jól sikerült a kisvárdai futballisták első dupla edzőmeccse, Molnár Máté érkezhet, Müller Zsolt távozik.

A kettéosztott kisvárdai keret két meccset játszott szombaton – ezek voltak az NB II-es csapat első fellépései a felkészülés megkezdése óta. Borsodi NB III-as legénységek voltak a riválisok, az első fellépőt a Putnokot, a várdai játékos, Koszta Márk édesapja, Koszta Péter trenírozza.

Az apa–fia csatározás azonban elmaradt, mert a kisvárdai támadó a másik sorban, a Tállya elleni találkozón lépett fel. Így is volt putnoki vonatkozása az első mérkőzésen látott kisvárdai csapatnak, hiszen csereként lehetőséghez jutott a borsodi csapattól érkező 20 éves középpályás, Molnár Máté, aki meggyőző teljesítményt nyújtott, és minden bizonnyal marad is a csapatnál. A futballista egyébként nyíregyházi nevelésű, szerepelt már a Puskás Akadémia és a Gyirmót csapatában is.

A másodikként érkező Tállyában pedig a várdaiak számára lehetett volna ismerős, ám a nyáron távozó Brankovics Péter Ausztriába tart, és már nem tagja a boráról is híres település csapatának. Tállyán állítólag elégedettek a tavalyi borterméssel, ám a várdaiak góltermésére sem lehetett panasz szombaton, hiszen a két mérkőzésen összesen tízszer vették be az ellenfelek kapuját, így a havazás után is szépen megtisztított műfüves pályát mellől a meccset figyelők szívét megmelengették a hazai labdarúgók. Azt is örömmel konstatálta a szakmai stáb, hogy várdai háló egyetlen egyszer sem zörrent.

A Tállya ellen csereként beálló Müller Zsoltot egy ideig utoljára láthatták kisvárdai szerelésben, hiszen a következő fél évet az NB III-as Nyírbátornál tölti, hétfőn már ott jelentkezik edzésre.

Előkészületi mérkőzések

Kisvárda Master Good–Putnok 3–0 (2–0)

Kisvárda: Ivancsics A. – Csilus T., Kardos N., Izing, Vári B. – Minczér (Rajczi), Bagi I. – Cseri T. (Molnár M.), Erős G., Eszlátyi – Délczeg

Gól: Eszlátyi, Cseri T., Rajczi

Kisvárda Master Good–Tállya 7–0 (2–0)

Kisvárda: Fülöp M. – Molnár R., Kornutjak, Graszl K., Fodor A. – Molnár M. (Nagy R.), Kulcsár K., Lázár Zs. (Hidi N.), Lucas – Koszta, Rajczi (Müller Zs.)

Gól: Koszta 2, Kulcsár K., Graszl K., Lázár Zs., Nagy R., Lucas
hirdetés