Kisvárda Master Good – Lendületben lévő Vidi a vendég

Marko Scsepovics (balra ) szerezte Felcsúton a Vidi második gólját, Felipe hiába remekelt, négyszer mattolták Temur Parcvanijáékat
Marko Scsepovics (balra ) szerezte Felcsúton a Vidi második gólját, Felipe hiába remekelt, négyszer mattolták Temur Parcvanijáékat - © Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Kisvárda – Vasárnap ismét hazai pályán játszik a Kisvárda Master Good.

A hétközi nemzetközi kupameccsek után ismét a magyar élvonalbeli focimeccsek kerülnek reflektorfénybe. Tizenegy forduló már lement, kezdődik a második kör, így ismét a Vidi lesz a Kisvárda Master Good ellenfele.

Jó és szervezett ellenfél

Június végén a bajnoki nyitányon a felcsúti stadionban a székesfehérváriak nyertek 4:0-ra egy sok különlegességgel szolgáló meccsen. Akkor még Kondás Elemér irányította a szabolcsiakat, akiknél Felipe tizenegyest is védett, Vári Barna pirosat kapott, a bemelegítő Gosztonyi András sárgát, Izing Martin pedig megsérült.

Azóta sok minden megváltozott, Danko Lazovics elment a fehérváriaktól, már Dajka László a várdaiak mestere, Izing felépült. Sajnos, a legutóbbi hazai bajnoki nem sikerült a várdaiaknak, mert a Mezőkövesd mindhárom pontot elvitte. A Vidi csütörtökön este remekelt az Európa-ligában így bizonyára jó hangulatban várja a vasárnapi vendégszereplést.

– Mint ahogy tudjuk és csütörtök este láttuk is, egy nagyon jó és jól szervezett Vidi lesz az ellenfelünk vasárnap – kezdte az esélylatolgatást Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Mi, amennyire lehet, próbálunk felkészülni az ellenfelünkből, a saját csapatomtól bátor és önbizalommal teli játékot várok. Jó mérkőzést és annak ellenére, hogy nem mi vagyunk az esélyesek bízom a pontszerzésben.

A Vidi a kupasiker után pénteken hajnalban ért haza. Vajon ez jelenthet-e valamiféle előnyt a várdaiaknak, vagy az hátrány, hogy sikerélménnyel felvértezett játékosok érkeznek majd a vasárnapi bajnokira.

Csak magukkal foglalkoznak

– Ez a Vidi még le van maradva a bajnokságban, ami számukra igen fontos. Az eddigi gyakorlat alapján mindig a legjobb csapatával lép pályára. Biztos, hogy vasárnap is így lesz. Olyannal, hogy mennyire lesznek fáradtak nekünk nem szabad foglalkoznunk – így Dajka László.

Labdarúgás: NB I.

A 12. forduló, szombat

MTK-Újpest 14.30

DVSC-Puskás Akadémia 17

DVTK-FTC 17

Haladás-Honvéd 17

Paks-Mezőkövesd 17

Vasárnap

Kisvárda Master Good FC-MOL Vidi FC, Kisvárda, várkerti stadion 17., v.: Vad II. (Tóth II., Berettyán). Kisvárda: Felipe – Izing, Ene, Vári, Pico – Karaszjuk, Lucas, Protics, Ilics – Gosztonyi, Horváth.

ML
hirdetés