Kisvárda Master Good – Még egy fogösszeszorítás

A legutóbb győztes góllal jelentkező Matija Misic (balra) küzdelemben is jeleskedhet
A legutóbb győztes góllal jelentkező Matija Misic (balra) küzdelemben is jeleskedhet - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Korona kerülhetne a kisvárdaiak őszi szereplésére, ha a Győrt is sikerülne legyőzni.

Az utolsó idei meccsen nagyon már nem tudja elrontani az őszt a Kisvárda Master Good, amely biztos, hogy feljutó helyen telelhet az NB II-ben, legfeljebb nem az élen állva (ahhoz az MTK-nak is ki kellene kapnia a Cegléd otthonában…). De azért úgy lenne az igazi, ha a korona is rákerülne a remekül sikerült fél évre – ahhoz viszont győzelemre van szükség a Győr elleni vasárnapi (kezdés 13 órakor) hazai mérkőzésen.

– Kevesen gondolhatták, hogy így sikerül majd az őszi szezonunk, de most az utolsó, őszi huszonnegyedik tétmeccsünkön is szeretnénk maradandót alkotni, tehát győzni – mondta Kondás Elemér vezetőedző, aki Debrecenben két és fél évig volt a pályaedzője az ellenfelet irányító Szentes Lázárnak. – A győzelemhez támadni kell, miközben az arányokat és a futball elveit sem szabad feladnunk, tehát szükséges hátrafelé is figyelnünk. A soproni és a mosonmagyaróvári mérkőzésünkön éppenséggel az is kiderült, hogy a nem túl ideális pályaviszonyok közepette a harcos erényeket is csillogtatni kell, és azzal sem volt baj a legutóbbi két idegenbeli meccsünkön. Hozzáteszem, a mi pályánk azért nem lesz annyira rossz, mint amilyen jeges volt a mosonmagyaróvári, de addig még eshet az eső.

Lehet eső, lehet sár, de az biztos, hogy az idegenben legyőzött (3–1) Győr az edzőváltás óta a szebbik arcát mutatja.

– Szentes Lázár kétségkívül összekapta a csapatot, és bár hallani anyagi nehézségekről, de ezzel nekünk éppúgy nem kell foglalkozni, mint azzal, hogy hírlik, megoldódhat a probléma – így Kondás Elemér. – Küzdős, hajtós meccsre számítunk, és bár több ember is magán viseli a mosonmagyaróvári meccs nyomait, most utoljára ebben az évben még össze kell szorítanunk a fogakat.
hirdetés