Kisvárda Master Good – Megőrizték a negyedik helyüket

Akt.:
Kisvárda Master Good vs. Szolnoki MÁV FC
Kisvárda Master Good vs. Szolnoki MÁV FC - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Szolnok elleni győzelemmel búcsúzott a kisvárdai csapat, amely újoncként szép évet zárt.

Ezt teszi, ha megszerzi a vezetést a csapat. Erős Gábor – bajnokságbeli tizenkilencedik – találatáig nem volt folyamatos a Kisvárda Master Good játéka az NB II-es évzárón, de amint betalált a hazaiak csapatkapitánya, egyből felszabadultabbá vált a gárda.

A Szolnok elleni meccs szünetéig még Cseri Tamás növelhette volna az előnyt, majd olyan akció futott végig a pályán, amelynél rajzolni sem lehetett volna szebbet: volt benne keresztlabda, körömpassz és sarkazás, végül pedig Koszta Márk lőtt fölé.

A szünetre is jutott a jó hírekből: Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter ugyanis bemutatta a leendő kisvárdai stadion látványtervét, amely a kivetítőn is feltűnt, mire a játékosok kijöttek az öltözőből. Ha minden jól megy, 2017 szeptemberében birtokba vehetik a létesítményt a várdaiak.

Az ünnepi hangulatot Papucsek Barna gólja fokozta, amelyet újabbak követhettek volna, de vagy Hrabina Alex védett, vagy a célzás volt pontatlan. Aztán jött egy hiba hátul is, ezt kihasználva szépített a Szolnok. A hátralévő időben lüktetett a játék, mindkét csapat szerezhetett volna gól, de az eredmény már nem változott.

A győzelemmel szépen búcsúztak a várdai távozók (a tábor egyesével el is köszönt tőlük), a csapat pedig megőrizte negyedik helyét. Újoncként több mint szép!

Kisvárda Master Good–Szolnoki MÁV FC 2–1 (1–0)

Kisvárda, 1052 néző, v.: Nagy R. (Varga Zs., Kelemen A.).

Kisvárda: Ivancsics A. – Vári B., Izing, Papucsek, Csilus T. – Lucas, Erős G., Bagi I. (Minczér, 77.) – Koszta (Fodor A., 67.), Rajczi, Cseri T. (Nagy R., 72.). Vezetőedző: Soós Imre.

Szolnok: Hrabina – Villám, Papp Sz., Tóth P. (Vermes, 70.), Zsdrál – Kovács O. (Balajti Á., 80.), Kenderes – Kánya (Lengyel B., a szünetben), Nagy I., Lőrinczy – Gajdos. Vezetőedző: Csábi József.

Gól: Erős G. (1–0) a 37., Papucsek (2–0) az 50., Gajdos (2–1) a 71. percben

Percek, események

37. perc: Koszta ívelt jobbról balra keresztbe, az ötös túloldaláról Erős Gábor Kapura kanalazta a labdát, amelyet Papp Szilárd csak a gólvonalon túl ért utol, 1–0.

50. perc: Cseri Tamás baloldali szöglete után Papucsek 6 méterről fejelte a labdát a léc alá, 2–0.

71. perc: Izing rúgott lyukat a tizenhatos előtt, az így elékerült labdát Gajdos 15 méterről a léc alá lőtte, 2–1.

Mesterszemmel

Soós Imre: – Álmosan kezdtük a mérkőzést, szükség volt a gólra ahhoz, hogy felpörögjünk. A második félidő nem tetszett nagyon, főként, hogy izgulni kellett a végén, de a lényeg, hogy nyertünk.

Csábi József: – Jobb volt annál a meccs, amilyen az ilyen tét nélküli, szezonvégi találkozók lenni szoktak. Benne volt az egész szezonunk azzal, hogy a végén nem tudtunk élni a lehetőséggel, de így is köszönöm a stábomnak a közös munkát.
hirdetés