Kisvárda Master Good – Ne csak a kilométert gyűjtsék!

Az őszi sárdagasztás végén a kisvárdaiak Rajczi Péter (18) góljával nyertek 3–2-re a Sopron ellen
Az őszi sárdagasztás végén a kisvárdaiak Rajczi Péter (18) góljával nyertek 3–2-re a Sopron ellen - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Újabb ezer kilométer feletti túra vár a vasárnap este Sopronban fellépő kisvárdai NB II-es futballcsapatra.

A legutóbbi, oda-vissza 1062 kilométeres zalaegerszegi túra után szombat reggeltől hétfő hajnalig „csak” 1036 kilométer leküzdése vár az NB II-es kisvárdai csapatra, no meg az, hogy közte vasárnap este megmérkőzzön a Soproni VSE-vel. Kilométerhiányra tehát a bajnokság végén nem panaszkodhat a szabolcsi legénység, ponthiányra viszont igen, hiszen az utóbbi két fordulóban egyaránt vereséget szenvedett.

– Nem kis nehézséget okoznak a hosszú utazások, mert hiába igyekszünk a meccs napjára frissen tartani a csapatot, ezek a nyolc-kilencórás utak azért nem múlnak el nyomtalanul – mondta Soós Imre, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – A balmazújvárosi és a zalaegerszegi meccsünket is elveszítettük ugyan, ám nem állítanám, hogy hullámvölgyben lennénk. A legutóbbi játékunkkal nem volt különösebb baj, egyszerűen elpártolt mellőlünk a szerencse. Az viszont nagyon fontos, hogy a csapat ne veszítse el a belső motivációját a hátralévő két mérkőzésre sem, mert még szeretnénk nyerni, lehetőleg kétszer is.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország május 28-i számában és a kelet.hu-n.
hirdetés