Kisvárda Master Good – Négy találattal jöttek vissza a kiesés széléről

Brana Ilics
Brana Ilics - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Kisvárda Master Good a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában a szabolcsi várostól több mint 500 kilométerre fekvő Szentlőrincre látogatott. Távolság ide vagy oda, a várdaiaknak kötelező volt továbbjutniuk, már csak az osztálykülönbség miatt is.


Az NB III.-as gárda fittyet hányt minderre, a második félidőben előnybe került, majd bő fél órán keresztül állta a sarat. Egészen a 92. percig, amikor Brana Ilics a kiesés széléről rángatta vissza az övéit, hosszabbításra mentette a mérkőzést.

A túlórát jobban bírták

A ráadásban aztán már nem volt kérdés, Horváth Zoltán és Sergiu Negrut is beköszönt, valamint Ilics duplázott: a Kisvárda az eredményt tekintve sima, az odáig vezető utat ismerve azonban nehezen, de bekerült a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé.

Labdarúgás: Magyar Kupa, nyolcaddöntő

Szentlőrinc–Kisvárda Master Good 1–4 (1–1, 0–0)

Szentlőrinc, 500 néző v.: Kovács G. (Huszár, Szvetnyik).

Kisvárda: Minca – Lukjancsuk, Izing, Vári, Protics (Horváth Z., 65.) – Lucas, Karaszjuk – Sassá (Kovácsréti, a szünetben), Misic (Melnik, 57.), Ilics – Negrut. Vezetőedző: Dajka László. Gól: Hleba (59.), ill. Ilics (91., 105.), Horváth (111.), Negrut (113.).

Keddi eredmények: Pénzügyőr–Puskás Akadémia 0–6, III. kerületi TVE–Mezőkövesd 0–6, Sajóbábony–Taksony 0–1, a Vasas–Debrecen mérkőzés lapzártánk után ért véget.

KM
hirdetés