Kisvárda Master Good – Öt gól az edzőmeccsen

Vári Barnabás tizenegyesből szerezte az első gólt
Vári Barnabás tizenegyesből szerezte az első gólt - © Fotó: kisvárdafc.hu
Kisvárda – Román válogatott támadót igazolt a Kisvárda Master Good.

Győzelem idegenben, aláírás itthon. Kezdjük az utóbbival. Erősített a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapat, a szabolcsi városban szerdán aláírta másfél évre szóló szerződését Gheorghe Teodor Grozav. A 28 éves játékos 27-szeres román válogatott tavaly négyszer is szerepelt a nemzeti csapatban. A 27 válogatott meccsén öt gólt is szerzett játékos szerdától már egyéni edzéseken vesz részt Vas Dávid erőnléti edző és Nagy Sándor utánpótlás szakmai igazgató irányításával.

Csapattársai az egyiptomi edzőtáborozás második meccsét játszották el-Guna-ban, a stadion melletti edzőpályán, ahol a várdaiak tréningeztek. Huszonöt perc után már három gólt is szereztek a várdaiak. Dajka László szinte mindenkinek lehetőséget adott, a szabolcsiak sok helyzetet alakítottak ki, de csak a hajrában születtek újabb gólok.

Csütörtökön egy trénig lesz, pénteken pedig haza utazik az együttes.

Edzőmeccs

Kisvárda Master Good–Razgari (egyiptomi) 5–0 (3–0)

Kidsvárda: Minca (Cserepko) – Melnik (Lukjancsuk), Beriosz (Izing), Ene (Anderson Pico), Vári (Elek Á.) – Cukalasz (Protics), Karaszjuk (Szőr) – Gosztonyi (Gyüre), Negrut (Délczeg), Kovácsréti (Ilics) – Horváth Z.(Hej).

Gól: Vári (11-esből), Cukalasz, Horváth Z., Ilics (11-esből), Hej.

KM
hirdetés