Kisvárda Master Good – Pontosan és bátran fociztak, aminek meglett az eredménye

Anderson Pico (36) jobb külsővel nagy kapufát lőtt a felcsúti találkozón
Anderson Pico (36) jobb külsővel nagy kapufát lőtt a felcsúti találkozón - © Fotó: PFLA.hu
Kisvárda – Dajka László elégedett a csapat felcsúti teljesítményével, és bejöttek a változtatásai.

Azért ez más hazaút volt, mint az eddigiek. Szombaton este a korábbiakhoz képest jobb hangulatban indultak hazafelé a kisvárdai focisták, hiszen Lucas megszerezte a csapat első élvonalbeli gólját, a döntetlennel pedig már ponttal is bír az újonc.

Nem álltak be védekezni

– Igazából az eredményen kívül jobban érdekel az, hogy bátran futballoztunk – indította a beszélgetést a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Nem álltunk be védekezni, nálunk is sokat volt a labda, bátran játszottunk, gólra törően. A végén is volt erőnk, és nyerni akartunk. Az tetszett, hogy nem elégedtünk meg a döntetlennel. Éreztük, hogy volna esélyünk, és meg is próbáltuk megszerezni a győztes gólt.

– Azt is el kell ismeri, hogy a hazai gól után volt egy tíz perces lelki megroggyanásunk, amikor akár kikaphattunk volna, ám túléltük – folytatta a meccs összegzését Dajka László.

Szombaton jön a Diósgyőr

– Igazából nehéz megmondani, hogy mi lett volna, ha értékesítjük a tizenegyeset. Valószínűleg nem veszítünk. Horváth Zoli legtöbbször középre rúgta a tiziket, ezt levideózták, és gondolom, emiatt nem mozdult el a kapusuk, így a kezébe rúgta a labdát.

Dajka László néhány helyen változtatott a korábbi kezdőn. Bejött.

– A heti munka alapján úgy láttam, hogy ez a kezdő lehet a jó. Ez nem jelenti azt, hogy aki most nem kapott lehetőséget, azzal gond lenne. Azokat is szerettem volna megnézni mérkőzésen, akik eddig nem játszottak, illetve kíváncsi is voltam a teljesítményükre. Ez a lényeg – így Dajka László.

A csapat a héten a megszokott módon készül a következő erőpróbára. Szombaton este is nagy derbi lesz, hiszen a Diósgyőr látogat majd Kisvárdára.

ML
hirdetés