Kisvárda Master Good SE – A legjobbjuk kellett volna

Araujo Tamires (7) hétszer vette be az érdiek kapuját
Araujo Tamires (7) hétszer vette be az érdiek kapuját - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – Szombaton a szenzációs napot kifogó Janurik Kinga védéseinek is köszönhetően az Érd esélyt sem adva a hazaiaknak vitte el Kisvárdáról a két pontot az év utolsó mérkőzésén.

– A mérkőzés előtt elmondtam a játékosoknak, hogy mindenkinek a legjobbját kell nyújtania ahhoz, ha meg akarjuk nyerni ezt a meccset, és most úgy gondolom a jobb csapat győzött – kezdte a találkozó értékelését Vlatko Djonovics, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzője. – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk támadásban, de az utolsó pillanatokban rossz döntéseket hoztunk, Janurik Kinga rengeteg labdát védett, és ez volt a mi legnagyobb problémánk, hogy nem tudtunk gólt szerezni. Az egész mérkőzés alatt éreztük Vesna Milanovics-Litre hiányát, ő a mi legjobb védőnk és nélküle nem lehetett ránk ismerni. Nem vagyok boldog, mert rengeteg technikai hibát vétettünk, például több alkalommal a kapusunk hibázott, igaz, ő nagyon jól védett, de többször is rossz passzt adott társainak, amiből az ellenfél szerzett gólt. Az utóbbi 15-20 napban rengeteg problémánk volt, a kapusaink betegek voltak, általában csak egyikőjükre számíthattam, és az Európa– bajnokság is többfelé szakította a csapatot.

Szerettek volna győzni

– Teljesen egyetértek a mesterrel, amit az első félidőről mondott. Szerettünk volna győzni és próbáltunk mérkőzésben maradni, azonban hiába támadtunk jól, ha a védekezésünk nem volt elég erős. Szerintem, amit ki lehet emelni a mérkőzésből, hogy mi egy csapat vagyunk és az utolsó pillanatig nem adtuk fel. A legnehezebb feladat az ellenfél kapusa volt, amire egyszerűen nem találtuk a megoldást – vélekedett a mérkőzés egyik legjobbja, a hét találatig jutó Morena.

A Kisvárda legközelebb szombaton a Ferencváros vendégeként lép pályára.

BB


Kisvárda - Az NB I. 10. fordulójában az Érd ellen lépett pályára a Kisvárda Master Good SE. Telt ház fogadta a két csapatot, a lelkes hazai közönség két hónapja látta utoljára hazai pályán kedvenceit. Idegesen, kapkodva kezdte a mérkőzést a szabolcsi gárda, eladott labdák, rontott lövések jel...
hirdetés