Kisvárda Master Good SE – A nyolc közé akarnak jutni

Marija Hakunova (36) továbbjutna a Magyar Kupában
Marija Hakunova (36) továbbjutna a Magyar Kupában - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – Most sem maradt el a videózás, jól ismerik az ellenfelet. Orbán Adrienn készülhet az Európa-bajnokságra.

Szerdán a Magyar Kupa negyedik fordulójában Budapesten az MTK ellen lép pályára a Kisvárda Master Good SE. Így egy héten belül másodszor meccsel Vlatko Djonovics Vlagyimir Golovin ellen, ugyanis a budapestiek trénere a női junior válogatott szövetségi edzője is. A mérkőzésről Vesna Milanovics–Litrét kérdeztük.

Nem sokat változott az MTK

– Nagyon jól felkészültünk, mint ahogy mindig, most is elemeztük az ellenfelünket, megnéztük, hogyan játszanak és megpróbáljuk a látottakat hasznosítani a mérkőzésen. Jól ismerjük az MTK csapatát, a keretük az elmúlt évhez képest nem sokat változott. Most egy remek mérkőzést és győzelmet várok – bizakodott a horvát játékos.

A legutóbbi bajnoki mérkőzésen sok hiba csúszott a védekezésbe, meglepően sok találatot ért el a Békéscsaba.

– Valóban, a Békéscsaba ellen a megszokottnál több gólt kaptunk, de mindig igyekszünk a védekezésünkre összpontosítani. A héten megpróbáltuk kijavítani a hibákat, hiszen egy hasonló erejű csapathoz utazunk. Ha a védekezésünk rendben lesz, akkor jó eredménnyel fogunk hazatérni – szögezte le Milanovics–Litre.

Most csak erre koncentrálnak

– A mérkőzés után hosszabb szünet következik, legközelebb az Érd ellen lépünk pályára december 29–én. Most azonban még a mai meccsre összpontosítunk, mert ez tényleg nagyon fontos a számunkra. Tökéletes lenne, ha ezt a periódust győzelemmel tudnánk befejezni – reménykedett a csapat beállósa.

A továbbjutó hat csapathoz a következő körben csatla­kozik az előző bajnokság első és második helyezettje, vagyis a Győr és a Ferencváros.

Örömteli hír, hogy a magyar válogatott szűkített, Euró­­pa-bajnokságra készülő ­keretében helyet kapott a csapat ­jobbszélsője, Orbán Adrienn.

BB
hirdetés