Kisvárda Master Good SE – A rossz kezdés végzetesnek bizonyult

Akt.:
Kisvárda Master Good SE – A rossz kezdés végzetesnek bizonyult
© Fotó: KM-archív
Kisvárda – A kisvárdai hölgyek Dunaújvárosban nem tudták megvalósítani a taktikai elképzelé­seket.

Szerdán, bajnoki mérkőzésen az esztendő ötödik vereségét szenvedte el a Kisvárda Master Good SE női NB I.-es csapata Dunaújvárosban. A vendéglátó Duna-parti együttes fegyelmezetten, zártan védekezett, belső négyesük jól megoldotta a beálló körüli játékot. Támadásban pedig lendületes akciókkal rendre szétszedte a kissé enerváltan mozgó kisvárdai védőfalat.

Faragtak a hátrányból

– A hazaiak végig uralták és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést – ismerte el Dévényi János, a ­szabolcsiak mestere. – Borzasztóan kezdtük a meccset, nem érkeztünk meg a mérkőzésbe. A védekezésünk értékelhetetlen volt, ehhez társult egy szerényebb kapustelje­sítmény is. Taktikailag nagyon fegyelmezetlenek voltunk, a lányok nem tartották be azt, amit kértem tőlük.

Szünet után jobban ment

Igaz, csupán egy napot tudtunk készülni közösen, mert hétfőn érkeztek vissza válogatott játékosaink, így az elmúlt időszakban hatan-heten kapus nélkül dolgoztunk. Középen sokkal zártabb és koncentráltabb védekezést vártam a csapattól, hogy meg tudjuk szűrni a dunaújvárosi támadásokat, ezt az első félidőben nem tudtuk megvalósítani. A második játék­részben már jobban megoldottuk, nem maradtak akkora területek a jól egy egyező ­hazai játékosoknak, ennek köszönhetően tudtunk faragni valamicskét az első félidei hátrányunkból, illetve tartani tudtuk a hatgólos hátrányt.

Tudták, hogy nehéz lesz

A Kisvárda legeredményesebb játékosa, a hat akciógólja mellett két büntetőt is értékesítő Tamara Radojevics érthetően csalódottan nyilatkozott a lefújás után.

– Nehéz mit mondani erről a mérkőzésről, sajnos veszítettünk. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz Dunaújvá­rosban, próbáltunk felkészülni, de az idő rövidsége miatt ez most csak ennyire volt elég.

BB


Cikk 53 / 83 Röviden A kisvárdaiaknak ezúttal a védekezésük nem működött
Kisvárda - A házigazda Duna-partiak már a félidőre eldöntötték a találkozót. Szerdán a Dunaújváros vendégeként lépett pályára a Kisvárda NB I.-es női kézilabdacsapata. A találkozót a hosszú sérüléséből felépülő és az idényben először pályára lépő Micijevic találata nyitotta, amelyet még kettő ...








hirdetés