Kisvárda Master Good SE – A szélső is hosszabbított

Orbán Adrienn marad Kisvárdán
Orbán Adrienn marad Kisvárdán - © Fotó: kisvardakezi.hu
Kisvárda – Voltak megkeresései, mégis a maradás mellett döntött.


A napokban szerződést hosszabbító Pásztor Bettina után újabb játékosával egyezett meg a Kisvárda Master Good SE NB I.-es csapata. A szabolcsi együttes egyéves szerződést hosszabbított Orbán Adriennel, így a válogatottban is számításba vett jobbszélső újabb egy évig a KKC színeiben játszik – adta hírül a csapat honlapja, a kisvardaikezi.hu.

Orbán Adrienn 2017 februárjában mutatkozott be a Kisvárda színeiben, és tagja volt a nemrég véget ért Európa-bajnokságon szerepelt nemzeti csapatnak. A 2018–2019-es bajnoki idényben a csapat kapitánya lett és a szezon eddigi tizennégy mérkőzésén huszonkét alkalommal volt eredményes.

– Újabb egy évig meghosszabbítottuk a szerződésemet, így már negyedik szezonomat fogom a Kisvárda színeiben játszani.

Megszerette a várost

– Az utóbbi hónapokban több megkeresésem is volt, de sokat nem gondolkodtam, mivel a csapat vezetői jelezték számomra a folytatás le­hetőségét, a várost és a ­szurkolókat is megszerettem, így nem volt kérdés, hogy melyik klubban folytatom a karrieremet – mondta el a játékos.

Orbán Adrienn gazdag pályafutása során a Győr színeiben nyert hét bajnoki címet, ugyanennyi Magyar Kupa-elsőség tulajdonosa is, valamint háromszor Bajnokok Ligája-győzelmet is ünnepelhetett.

KM


Kisvárda - Újabb játékossal egyezett meg a Kisváda Master Good SE NB I.-es kézilabdacsapata. Pásztor Bettina és Orbán Adrienn után hétfőn újabb játékos döntött a folytatásról. Az együttes balszélsője Milosevics Tímea jövőre is kisvárdai színekben folytatja pályafutását- adta hírül a csapat honlap...

Pásztor Bettina meghosszabbította szerződését
Kisvárda - Úgy érzi, jó döntést hozott; szeretne még sokat fejlődni. A Kisvárda Master Good SE meghosszabbította szerződését rutinos hálóőrével, Pásztor Bettinával, így már biztos, hogy a 2019–2020-as szezonban is a KKC színeiben játszik, adta hírül a csapat honlapja, a kisvardaikezi.hu. A 26 éve...További hírek a Sport kategóriából


hirdetés