Kisvárda Master Good SE – Az első félidőben már minden eldőlt

Hakunova (36) hatszor, Milanovics Litre (23) négyszer volt eredményes a kupamérkőzésen
Hakunova (36) hatszor, Milanovics Litre (23) négyszer volt eredményes a kupamérkőzésen - © Fotó: Pusztai sándor
Kisvárda – Az itthon maradó kézilabdázókra erőnléti edzés, majd két hét pihenő vár.


A múlt heti kisik­lást feledtetve, szerdán az MTK ellen magabiztos győzelmet aratva jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Kisvárda Master Good SE.

Így a Ferencváros, a Győr, a Békéscsaba, a Vác, a Mosonmagyaróvár, az Érd és a Dunaújváros társaságában várja a következő forduló sorsolását, amelyen az dől el, hogy mely csapatok jutnak a négyes döntőbe. Vlatko Djonovics lányai már az első félidőben eldöntötték a továbbjutás sorsát, így a fordulás után belefért az is, hogy kissé fegyelmezetlenebbül játszott a csapat.

Izgatottan várják a sorsolást

– Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hiszen a Magyar Kupában aratott győzelmünkkel a bajnokság ezen periódusát sikerrel zártuk és izgatottan várjuk a jövő heti sorsolást – összegezte röviden a közelmúlt történéseit a montenegrói tréner.

– A hátralévő időben egy hosszabb szünet következik a bajnokságban, mivel a játékosok hazájuk válogatottjával az Európa-bajnokságra készülnek. Ez fokozottan érint minket is, hiszen nyolcan a mai naptól pihenőt kaptak, hogy november 18-ától teljes erővel tudjanak teljesíteni nemzeti csapataikban.

– Az itthon maradt játékosokra az elkövetkezendő öt napban futó- és erőnléti edzések várnak, majd november 20-ától ők is két hét pihenőt kapnak, az első közös edzés várhatóan december 4-én lesz – tekintett előre Vlatko Djonovics.

– Remélem, hogy mindenki egészségesen és sikerekre éhesen tér vissza.

BB


Radojevics Tamara (20) ötször volt eredményes
Kisvárda - Szerdán a Magyar Kupa 4. fordulójában az MTK ellen lépett pályára a Népfürdő utcában a Kisvárda Master Good SE. Gyors hazai találattal kezdődött a mérkőzés, azonban a vendégek hamar átvették az irányítást és a 11. percben már négy gólos előnyük volt, ekkor a hazaiak mestere kikérte első i...
hirdetés