Kisvárda Master Good SE – Az eredmény most másodlagos volt

Akt.:
Kisvárda Master Good SE – Az eredmény most másodlagos volt
© Fotó: KM-archív
Kisvárda – Késve érkeztek, végig futottak az eredmény után.


Milanovics-Litre, Radojevics, Hakunova, Klikovac és Orbán Adrienn nélkül vágott neki az útnak a kisvárdai csapat. Egy baleset miatt hatalmas, tizenöt kilométeres dugóba futottak bele az M3-ason Gödöllőnél, így késve érkeztek a mérkőzés helyszínére, bemelegíteni is alig maradt idejük, ami meg is látszott az első félidei teljesítményükön.

Kapkodva, dekoncentráltan kezdték a mérkőzést a lelkesen játszó juniorok ellen, akik két gyors góllal jelezték, hogy nem az áldozati bárány szerepére készültek, Afentáler harmadik találatával pedig már három góllal is vezettek.

A félidő közepén elkezdte forgatni csapatát Vlatko Djonovics, a kapuban Pásztor váltotta Kordowieckát, mezőnybe pedig Horváth, Marincsák és Katona érkezett, a különbség azonban tovább nőtt, szünetre hét gólos hazai vezetéssel vonultak a felek.

Nem változott a játék képe

Fordulás után sem változott a játék képe, tartotta előnyét a junior válogatott, a vendégek nem tudtak közelebb kapaszkodni. Lehetőséghez jutott Tomkovics, Milosevics és Mihajlov is. A hajrában csökkent a különbség, Horváth utolsó találatával alakult ki a végeredmény. Golovin tanítványai teljesen megérdemelten nyertek a kissé fásultan játszó Kisvárda ellen.

BB

Kézilabda: felkészülési mérkőzés

Női junior válogatott–Kisvárda Master Good SE 28–26 (17–10)

Mogyoród, 300 néző, v.: Marton, Szabó.

Női junior válogatott: Szabó – Mihály, Afentáler 7, Kácsor 4/2, Varga 1, Strannigg 2, Pál 2. Csere: Tóth, Csapó (kapusok), Albek 1, Kellermann 2, Arany 2, Dombi 1, Szilovics 2, Bánfai 1, Ács 1. Szövetségi edző: Golovin Vlagyimir.

Kisvárda Master Good SE: Kordowiecka – Benko 1, Morena 1, Dragut 5, Rebicova 7, Guialo 4, Avgyekova 1. Csere: Pásztor (kapus) 1, Horváth 1, Marincsák 3, Katona 1, Tomkovics 1, Milosevics, Mihajlov. Edző: Vlatko Djonovics. Kiállítás: 6, illetve 2 perc. Hétméteres: 3/2, illetve 1/-.

Vlatko Djonovics: – Számunkra ez csak egy felkészülési mérkőzés volt, a kezdő hét játékosunkból öten nem utaztak a csapattal. Ma azoknak a játékosoknak adtam lehetőséget, akik a bajnoki mérkőzéseken kevesebb szerepet kapnak. Néhányan megmutatták, hogyan tudnak vagy éppen hogyan nem tudnak segíteni a csapatnak.
hirdetés