Kisvárda Master Good SE – Kiköszörülnék a mosonmagyaróvári csorbát

Ismét szükség lesz Radojevics gólerős játékára
Ismét szükség lesz Radojevics gólerős játékára - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – Ismerik az ellenfél erősségeit és gyengeségeit, ezekből kell előnyt kovácsolniuk.

Vasárnap a Fehérvár együttesét fogadja a Kisvárda NB I.-es csapata.

A két együttes őszi mérkőzésén izgalmas végjátékot követően egy szinte már megnyert mérkőzést adott döntetlenre a szabolcsi együttes. Egygólos előnyénél kapusát lehozva hét emberrel támadott a Kisvárda, azonban egy labdavesztés után a házi góllövőlistát vezető Nascimento egalizálta a helyzetet, az utolsó pillanatokban pedig Guialo bombája elkerülte a kaput.

A fehérvári csapatból a nyáron eligazolt Herr Orsolya, Mayer Szabina, Jelena Lavko és Elena Gjorgjijevska, ennek ellenére továbbra is stabil tagjai a középmezőnynek, jelenleg a hetedik helyen állnak, mindössze egy ponttal mai ellenfelük előtt. Deli Rita lányai múlt szerdán a Győr ellen játszottak és kaptak ki tíz góllal. A kisvárdai alakulat február elsején Mosonmagyaróváron szenvedett meglepő vereséget, amely Vlatko Djonovics állásába került. Az őt váltó Dévényi Jánost kérdeztük a mérkőzésről.

– Normál ütemben, a szokásos felkészülési menettel készültünk a találkozóra, egy-két foglalkozással volt több, mint általában, mivel vasárnap lépünk pályára. Ismerjük a Fehérvár erősségeit és gyengeségeit, arra kell törekednünk, hogy ezeket a magunk javára fordítsuk.

Kevesebb hibával kell játszani

– Mindenképpen győzni szeretnénk hazai pályán, nagyon fontos lenne, hogy megerősítsük helyünket a középmezőnyben, mert csak így van esélyünk egy nemzetközi kupára jogosító hely elérésére. A mérkőzésen kevesebb hibával kell játszanunk, mint az Érd elleni kupamérkőzésen, annál a teljesítménynél jobbat várok a csapatomtól- fogalmazott Dévényi János, a Kisvárda edzője.

– BB –
hirdetés