Kisvárda Master Good SE – Már Montenegróban edzenek

Nem fognak unatkozni Tamara Radojevicsék
Nem fognak unatkozni Tamara Radojevicsék - © Fotó:kisvardaikezi.hu
Kisvárda – Nem fognak unatkozni a kisvárdai hölgyek, arról gondoskodnak a mesterek.


Miként az lenni szokott a nyári felkészülési időszakban, az orvosi vizsgálatok és néhány nap közös munka után idén is edzőtáborba vonultak a Kisvárda Master Good SE élvonalbeli női kézilabdázói. A csapat hosszú buszozást követően szombaton hajnalban rendben megérkezett a montenegrói Bar városába. Az edzőtáborozás helyszíne az Adria balkáni partjának legnagyobb kikötője.

– Az első edzésen a támadó taktikát gyakoroltuk. Tizenegy napig leszünk együtt, ami optimális. Együtt van az egész csapat, így jobban megismerhetjük egymást nemcsak a tréningeken, hanem a közös programok alkalmával is. – mondta az első tréning után Dragan Gvozdenovics másod­edző.

Ebéd után csendes pihenő

Vasárnap a reggelit követően immár a tengerparthoz közeli rektorán pályán melegítettek be a játékosok, majd rövid kocogás után a gyorsaság- és erőfejlesztésről szólt az edzés. Néhányan kihasználták a csendes pihenőt, míg mások sétáltak egyet.

Persze, a várdai hölgyek nem nyaralni érkeztek. Kemény munka jellemzi majd az elkövetkezendő napokat, amiről Vlatko Djonovic vezetőedző gondoskodni is fog.

KM
hirdetés