Kisvárda Master Good SE – Nehéz volt komolyan venni, de azért csak sikerült

Orbán Adrienn marad, Marina Dmitrovics búcsúzik
Orbán Adrienn marad, Marina Dmitrovics búcsúzik - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – A bajnoki búcsúmeccsen is igyekezett a legjobbját adni a Várda.

A teljes bajnokság során a két csapat által lejátszott 52 mérkőzésen mindössze egyetlen gól döntette el a női NB I bajnoki címét. A Győr és a Ferencváros párhuzamos csatájából előbbi került ki győztesen, így a kisalföldiek megvédték címüket.

Ekkora csatát azért nem hozott a Kisvárda Master Good SE idénybeli zárómérkőzése, amelyen a hetedik helyen végzett szabolcsi csapat talán idénybeli legkönnyebb győzelmét aratta. Köszönhetően annak, hogy szerdán hamar elhúzott 8–1-re és 13–3-ra, majd a végén megint úgy szórták a gólokat a várdaiak, akár a Győr a Békéscsaba vagy a Ferencváros a Vác ellen.

– Nehéz volt komolyan venni a mérkőzést, de ugyanúgy készültünk rá, mint az összes többire, kielemeztük a Kecskemét játékát, a legjobbunkra törekedtünk – mondta Vlatko Djonovics edző. – Ebben partnerek voltak a játékosok, köszönet jár nekik ezért, no meg a közösen elvégzett munkáért is. Nem az én tisztem eldönteni, hogy fejlődött-e a csapat azidő alatt, míg én dolgoztam vele, de tény, vereséget csak az első öt helyezett ellen szenvedtünk.

A kisvárdai közönség ilyen összetételben szerdán láthatta a csapatot, kilenc vagy tíz távozó is lehet a nyáron.
hirdetés