Kisvárda Master Good SE – Paksot bevenni nem könnyű

Horváth Zoltánék (jobbra) tisztelik a paksiak eredményeit, de nem félnek tőlük
Horváth Zoltánék (jobbra) tisztelik a paksiak eredményeit, de nem félnek tőlük - © Fotó: Derencsényi István
Kisvárda – Dajka László együttese már pénteken útra kelt, a játékosok bizakodóak.


Ismét idegenben lép majd pályára a Kisvárda Master Good SE. Az élvonalbeli focibajnokság újonca a legutóbbi körben 3–1-re kikapott Debrecenben, a Dajka László irányította szabolcsiak szombaton a Paks ellen lépnek pályára.

Hat veretlen meccs

Az atomvárosiak zsinórban hat mérkőzésen maradtak veretlenek, ami figyelmeztető előjel. A Csertői Aurél dirigálta gárda tizenhárom ponttal az ötödik helyen áll, a legutóbbi fordulóban a Haladás vendégeként nyert 2–1-re. A paksiak házigazdaként ikszeltek az Újpesttel (1–1), majd nyertek a Puskás Akadémia (3–2) és az MTK (3–0) ellen.

– A heti munka nem volt rossz, fegyelmezetten dolgoztak a játékosok, és bizakodva várjuk a mérkőzést – kezdte érdeklődésünkre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Tisztában vagyunk azzal, hogy a Paks mindenkinek nagyon kellemetlen ellenfél. A debreceni meccs tanulsága az, hogy az olyan üres két heteket, mint ami volt, hol sikeresebben zárjuk, hol kevésbé. A paksiak nagy erőssége az állandóság, egy-két embert igazolnak évek óta, nincs játékosmozgás. Pakson senki sem mehet biztosra – így Dajka László.

Délelőtt még átmozgatás

Mivel Paks odébb van, a kisvárdaiak már pénteken elutaztak, és Pakshoz közel töltötték az éjszakát. Szombaton délelőtt lesz egy könnyű átmozgatás, aztán ebéd, kis pihenő és jöhet a meccs. Jöhet az újabb siker!

Labdarúgás: NB I., 10. forduló

Szombat. Paks–Kisvárda Master Good. Paks,17., v.: Radványi (Becséri, Király). Felipe – Izing, Ene, Vári, Pico – Lucas, Protics – Sassá, Gosztonyi, Ilics, Horváth.

További mérkőzések

Honvéd–DVTK 14.45

Újpest–Puskás Akadémia 17

Mezőkövesd–Haladás 17

Ferencváros TC–DVSC 19.30

Vasárnap

MOL Vidi FC–MTK 18

ML
hirdetés