Kisvárda Master Good SE – Visszatértek a válogatottak

Tamara Radojevics a szerb válogatottal készült
Tamara Radojevics a szerb válogatottal készült - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – Radojevics négyszer talált be Szlovénia ellen, Kordowieckának három félidő jutott.


Egyhetes távollét után tért vissza klubcsapatához a Kisvárda Master Good SE kilenc válogatott játékosa. A meghívott játékosok szeptember 23–30. között készültek nemzeti csapataikkal az év végi franciaországi Európa-bajnokságra. Az edzések mellett természetesen tesztmérkőzésekre is sor került, amelyeken a kisvárdai lányok is szerephez jutottak.

A felkészülés során a szerb válogatott kétszer találkozott Szlovéniával, ahol Tamara Radojevics mind a két mérkőzésen szóhoz jutott, az irányító négyszer talált be a szlovének hálójába. Ana Tomkovics szintén pályára lépett, de gólt nem sikerült szereznie. Szlovákia és Csehország szintén két alkalommal feszült egymásnak, Maria Rebicová mind a két mérkőzésen kétszer volt eredményes szlovák színekben. A lengyel válogatottban három mérkőzésen is egy-egy félidőnyi lehetőséget kapott Weronika Kordowiecka a dániai Golden League kupán, ahol a világbajnok Franciaországot legyőzve a második helyen végeztek. Végül, de nem utolsósorban essen szó a magyar válogatott játékosokról. Kim Rasmussen csapata a győri felkészülést két Montenegro elleni mérkőzéssel zárta.

Orbán és Pásztor is bizonyított

Az első meccsen Orbán Adrienn három góllal mutatta meg, hogy helye van a legjobbak között, a második találkozón Pásztor Bettina bizonyíthatta alkalmasságát a kapuban, a montenegrói Andrea Klikovác pedig egy találatot jegyzett a páros összecsapáson. Mindenki egészségesen tért vissza, a héten gyorsan vissza kell rázódni a klubmunkába, hiszen szombaton nehéz feladat vár a lányokra, a jó erőkből álló Dunaújváros látogat Kisvárdára.

BBTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés