Kisvárda Master Good – Többek számára a vasárnapi lesz a várdai búcsúmérkőzés

Koszta Márk távozása érzékeny veszteség
Koszta Márk távozása érzékeny veszteség - © Fotó:Pusztai Sándor
Kisvárda – A négy kölcsönjátékos mellett további két futballista és a vezetőedző is távozik az NB II-es kisvárdai futballcsapatból.

Különösebb tétje már nincs a Szolnok elleni vasárnapi mérkőzésnek, így nem csoda, hogy az utolsó fordulót megelőzően már a személyi kérdések is szóba kerültek Kisvárdán. Főként, hogy a keretben több kölcsönjátékos is futballozott.

– Mind a négyen visszatérnek anyaegyesületükhöz – kezdte a bejelentést Révész Attila, az NB II-es Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – Koszta Márkot, Bagi Istvánt és Csilus Tamást is szívesen foglalkoztattuk volna a jövőben, de klubjaik, a Honvéd, a Békéscsaba és a Ferencváros is ragaszkodnak hozzájuk. Ugyancsak visszatér Mezőkövesdre a kapus Ribánszki László. Távozik Eszlátyi István és Kulcsár Kornél is, az ő szerződésüket a bajnokság végével közös megegyezéssel felbontottuk. Az sem titok immár, hogy változás lesz a szakmai stábban is, mivel Soós Imre vezetőedző bejelentette, hogy máshol képzeli el a jövőjét, így az ő számára is a Szolnok elleni vasárnapi mérkőzés jelenti a búcsút nálunk.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. június 3-i számában és a kelet.hu-n
hirdetés