Kisvárda Master Good – Többek számára elérkezett a búcsú ideje!

A Békéscsabára visszatérő kölcsönjátékos, Bagi István (balra) is utoplsó meccsét játssza várdai színekben
A Békéscsabára visszatérő kölcsönjátékos, Bagi István (balra) is utoplsó meccsét játssza várdai színekben - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Szolnok ellen szépen köszönne el a bajnokságtól és szurkolóitól a kisvárdai NB II-es futballcsapat.

Nem egyszerűen az utolsó meccse játssza a bajnokságban a Kisvárda Master Good vasárnap (kezdés 18 órakor) a Szolnok ellen, hanem többek számára a búcsúfellépést jelenti találkozó a Várkertben. A játékosok közül biztosra vehető Ribánszki László, Csilus Tamás, Bagi István, Koszta Márk, Eszlátyi István és Kulcsár Kornél távozása, és csütörtökön az is kiderült, hogy Soós Imre vezetőedző is hátat fordít az újoncként remekül szereplő, győzelme esetén garantáltan a negyedik helyen végző szabolcsi legénységnek.

– Édesanyám januárban meghalt, édesapám pedig nagyon beteg, mellette a helyem Győrben – mesélte a hátteret Soós Imre. – Nagyon rossz gyerek voltam, kötelességem, hogy visszaadjak valamit abból a gondoskodásból, amit a szüleimtől kaptam. A budapesti lakásunkat is eladtuk, visszaköltözünk Győrbe.

Azt az információt nem kívánta kommentálni a szakember, hogy a jövőben az NB III-as ETO FC Győr sportigazgatója lesz, de vajon milyen érzésekkel búcsúzik egy évet követően Kisvárdáról?

– Nagyon fájó a búcsú – pengetett érzelmi húrokat a szakvezető. – Remekül éreztem magam, úgy érzem, a szurkolók az új játékosokkal együtt engem is elfogadtak. Feledhetetlen élményekhez jutottam, sok barátra tettem szert, és bízom benne, hogy ezek a kapcsolatok megmaradnak a távozásom után is. Ezúton szeretném megköszönni a kisvárdai vezetésnek, hogy bíztak bennem, és dolgozhattam a csapatnál.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. június 4-i számában és a kelet.hu-n.
hirdetés