Kisvárda Master Good – Várdai mezőnyfölény, egerszegi győzelem

Akt.:
Bagi István (jobbra) ezúttal védőként jutott szerephez
Bagi István (jobbra) ezúttal védőként jutott szerephez - © Fotó: Zalai Hírlap
Kisvárda – Egymás után második idegenbeli meccsét is elveszítette az NB II-es szabolcsi futballcsapat.

Hiába játszott a meccs nagyobb részében jobban és tetszetősebben a Kisvárda Master Good, a meccsvégi háromperces rövidzárlat a vereségét eredményezte a szombat esti zalaegerszegi bajnokin. A vendégek Cseri Tamás révén kapufát is lőttek, tucatnyi szögletet is elvégezhettek, aztán a sors fintoraként a hatodik sarokrúgásából a ZTE szerezte meg a vezetést, amit büntetőből néhány percen belül megtoldottak.

Ezzel a zalaiak versenyben maradtak a feljutásért, a kisvárdaiak számára viszont távolodik a dobogó.

Zalaegerszegi TE–Kisvárda Master Good 2–0 (0–0)

Zalaegerszeg, 1500 néző, v.: Solymosi (Lémon, Huszár).

ZTE: Szappanos – Simonfalvi, Króner, Forgács, Bedi – Szakály A. (Koller K., 60.), Patvaros – Babati, Horváth R. (Szalkai, 60.), Városi – Wittrédi (Bailo, 77.). Megbízott edző: Csató Sándor.

Kisvárda: Ivancsics A. – Vári B., Izing, Bagi I., Csilus T. – Lucas, Minczér (Fodor A., 84.) – Délczeg (Eszlátyi, 6.), Erős G., Cseri T. (Rajczi, 76.) – Koszta. Vezetőedző: Soós Imre.

Gól: Bedi (1–0) a 79., Babati (11-esből, 2–0) a 82. percben

Percek, események

79. perc: Babati baloldali szöglete után Forgács fejelte a labdát a kapu felé, Városi a kapu torkából belepiszkált, a labda Izingről Bedi elé került, s ő 6 méterről a kapu közepébe lőtte, 1–0.

82. perc: Városi a tizenhatoson kívül a földre került, majd onnan felpattanva megtolta a labdát Bagi István mellett, a kisvárdai védő pedig a tizenhatoson belül buktatta a hazai játékost. A megítélt büntetőből Babati ballal a balra vetődő Ivancsics Alex mellett a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 2–0.

A teljes tudósítás a Kelet-Magyarország 2016. május 23-i számában és a http://www.kelet.hu-n.
hirdetés