Kisvárda Master Good – Visszatérés bombagóllal

Fodor András remekül eltalált lövéssel szerzett vezetést a Várdának
Fodor András remekül eltalált lövéssel szerzett vezetést a Várdának - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A második félidőre tartogatta találatait a Kozármisleny vendégeként fellépő kisvárdai NB II-es futballcsapat.

Új és régi-új név is feltűnt a Kozármisleny pécsi otthonában vasárnap este fellépő kisvárdai NB II-es futballcsapat kezdő tizenegyében. A nyáron igazolt Karacs Péter eddig a keretben sem kapott helyet, most viszont ballábas létére a középpálya jobb oldalára állította őt Révész Attila szakmai igazgató. És visszatért a csapatba Fodor András, aki az utóbbi időben nem nagyon élvezte a bizalmat, és ezúttal a pálya tengelyében jutott neki szerep.

És ez végül nyerő húzásnak bizonyult. A mérkőzést abszolút uraló, de a helyzeteit a második félidő derekáig rendre elpuskázó vendégcsapat vezető gólját ugyanis éppen a ballábas játékos szerezte, miután atombiztosan kilőtte a pipát az elé pattanó labdából. Gólra pedig jött a gól: alig egy perccel a vezetés megszerzését követően a csereként beálló Erős Gábor szolgálta ki rutinos csapattársát, Rajczi Pétert.

Magabiztosan hozta a magával szemben kötelezően elvárt győzelmet a várdai csapat, így jó hangulatban folytatódhat a dunántúli portya, amelynek szerdai állomása Sopron lesz.

Kozármisleny–Kisvárda Master Good 0–2 (0–0)

Pécs, 300 néző, v.: Kovács G. (Kulman, Király Zs.).

Kozármisleny: Helesfay – Gubacsi (Sinanovic, 65.), Lantos (Causic, 9.), Racskó, Kocsis A. – Nagy E. (Wittrédi, 79.), Szekszárdi – Nagy M. K, Dinjar, Pajor – Beke. Edző: Kovács Zoltán.

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Vermes, Fodor F., Vári B. – Karacs (Erős G., 59.), Lucas, Fodor A. (Szabó P., 69.), Cseri T. (Oláh G., 75.) – Rajczi, Grumics. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Gól: Fodor A. (0–1) a 63., Rajczi (0–2) a 65. percben

Percek, események

63. perc: Berke rövid felszabadítása után Fodor András 18 méterről a jobb felső sarokba lőtte a labdát, 0–1.
65. perc: Gyönyörű kisvárdai támadás futott végig a pályán, ennek végén Erős Gábor átadásából Rajczi közelről, a kapus alatt lőtte a hálóba a labdát, 0–2.
hirdetés